tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 KAJ PA JE VSEBINA???????? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 to bos pa zvedla na predavanju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ja moram se popravit.. odličen marketing..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 napak podrobnejšo vsebino ti sporočim, ko izraziš interes za tovrstna predavanja nasploh in si pripravljena tudi nekaj prispevat zanjo - cenik smo že uspeli izpogajat, večjih pripomb ni bilo, dva sta celo prišparala aleluja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Blaž po mojem je tudi neuspešno lovenje rešilne bilke že za tabo...prvič ni uspelo, drugič tudi ne..kaj boš še poizkusil.. Veš kaj me najbolj moti v tej "ambasadi otrok". povedal ti bom, kako si jaz to predstavljam na enem našem primeru, pa nimamo nobene ambasade.... Vsak teden gostimo na TV glasbeno skupino ali glasbenika (kontaktna oddaja), vsak nekaj pusti, kak poster, CD ali kaj podobnega in na njem napiše neko misel, enkrat letno priredimo dobrodelni koncert, kjer so pač tudi nekateri od glasbenikov prisotni, v letošnjem letu smo imeli kar nekaj znanih imen, od Vidmarja, Claudije in še kup ostalih, pa da ne bom kakega zgrešil raje ne bom naprej našteval. Na tem koncertu imamo tudi licitacijo teh daril, kompleten izkupiček od vstopnic in licitacije se nameni za počitniške dejavnosti otrok, da tudi tisti otroci, ki jim doma ne morejo omogočiti počitnic, nekaj od počitnic imajo. Vsi, ki pri tem sodelujemo in delamo imamo za našo nagrado veselje in iskre v otroških očeh in pa klobaso z zemfom po koncertu, ob prijetnem klepetu. Tako si jaz predstavljam razne ambasade, če že omenjamo otroke v naslovu društva in samo tako tudi kaj konkretnega za otroke tudi lahko storimo. Sicer si v resnici preveč skrivnosten in zelo se strinjam z Doti, da v bistvu na način, ki ga izžareva reklama za vaše predavanje zbirate ovčke, ki bodo donirale, vendar predvsem za vaše "obratovalne stroške"........zato , da bo nekdo nekaj nalagal, z gotovostjo to trdim, ker če bi bilo resnično kaj koristnega in pozitivnega, bi bila omenjena tudi vsebina in izvajalec, saj imamo kar nekaj znanih imen in strokovnjakov v našem prostoru, ki imajo kaj tudi po strokovni plati za povedat...tako pa vse v stilu............pridi plačaj in videl boš.......točno tako kot je Doti napisala, da se ne bom ponavljal.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>napak podrobnejšo vsebino ti sporočim, ko izraziš interes za tovrstna predavanja nasploh in si pripravljena tudi nekaj prispevat zanjo - cenik smo že uspeli izpogajat, večjih pripomb ni bilo, dva sta celo prišparala aleluja Jaz sicer nisem sledil tejli temi... pa mogoče "trapasto" sprašujem a si ti podal kakšen program predavanja... recimo v temle stilu (to sem zasledil v Logarski dolini) Peka štrudla:Spoznali bomo domačo kuhinjo (izgled, zgodovinski oris razvoja)Seznanili se bomo s pripravami, ki so potrebne za izdelavo..Seznanili se bomo s setavinami za pripravo jediSeznanili se bomo s postopkom za pripravo jediPraktično bomo sodelovali pri pripravi Sledi degustacija pečenega štrudla... Tole recimo mene vsaj malo pritegne (ja ja sej vem zarad štrudla samega tudi...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ebor - osnovne vsebine se vrtijo okrog rojstva in otroštva, tega pozabljenega obdobja, iz katerega ven pa vse zraste kaj več pa bom RES posredoval, ko pride do prvega stika - beliv ju mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor - osnovne vsebine se vrtijo okrog rojstva in otroštva, tega pozabljenega obdobja, iz katerega ven pa vse zraste kaj več pa bom RES posredoval, ko pride do prvega stika - beliv ju mi Hja saj te razumem, če bi kaj več povedal, bi se verjetno razkril... a meni, žal, samo ta podatek ne zadostuje, da bi me "potegnilo" ....sorry..pa lep dan imej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor - osnovne vsebine se vrtijo okrog rojstva in otroštva, tega pozabljenega obdobja, iz katerega ven pa vse zraste kaj več pa bom RES posredoval, ko pride do prvega stika - beliv ju mi pri tebi se osnovne vsebine vrtijo okoli zasluška..samo to in nič drugega...ambasada je čisto nekaj drugega...se sploh zavedaš kaj pišeš in kaj počneš, se zavedaš kako karmo si nabiraš, na čistosti otrok gradiš materialne dobrine...raje malo razmisli...kar se pa filozofije rojstev in življenj tiče, je pa že toliko znanega, da s takimi fintami ne moreš več predreti v bistvo..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ebor - čez vikend, preden sem začel z "marketingom", sem si zadal eno resno izhodišče - če človek ne potrka, se mu ne odpre da bi pa koga not tunkal, o to pa ne, oooo ne, ooooo bed karma povedal sem vam, da neka možnost obstaja, kar je res povedal sem tudi vsaj nekaj ozadja, kar je tudi res zdaj pa je res samo na vas, da sprejmete od-ločitev ker nove informacije prinašajo novo odgovornost lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor - čez vikend, preden sem začel z "marketingom", sem si zadal eno resno izhodišče - če človek ne potrka, se mu ne odpre da bi pa koga not tunkal, o to pa ne, oooo ne, ooooo bed karma povedal sem vam, da neka možnost obstaja, kar je res povedal sem tudi vsaj nekaj ozadja, kar je tudi res zdaj pa je res samo na vas, da sprejmete od-ločitev ker nove informacije prinašajo novo odgovornost lp Se strinjam potrkat je treba, pa imet tudi nasmeh na obrazu, ko se ti odpre..... saj ne trdim, da ga nissi ti imel, ker ne vem, ker nisem sledil temi...... (nasmeh je pač spet eden izmed mojih nasvetov ne pripomb ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Doti 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 No, vidiš spptds, po vaški, ja, to rabimo. Še več. Pokazal si tudi, da imaš smisel za humor. Upam in verjamem, da imaš ti in vaše društvo res dobre namene. Saj v bistvu me ni toliko zmotil tvoj oglas, ker bi ga popolnoma spregledala, ampak tvoj poznejši odziv na forumovce, ki so samo upravičeno hoteli izvedeti kaj več. Če nekdo misli drugače, ne pomeni, da nima prav in da ga lahko zato žališ. Pa saj to veš, ne? Skratka, naj ti predavanje uspe, napiši kaj, kako in zakaj je šlo, pa se morda kdaj res vidimo. In, to pa resno in iskreno: Če si odkril svoje poslanstvo in se rodil z namenom, da pomagaš otrokom, je to zelo plemenito. Tudi sama kar redno prispevam za to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 lepo za kaj pa ti prispevaš ? in še... zakaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.