Skoči na vsebino

Zakaj si se rodil?

Recommended Posts

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

niti en ni poklical

glej Blaz, saj se na forumu predstavljas... zakaj bi te klicali, ce imas pa tu lepo plac in vse za opisat svojo dejavnost, vabit, vse (saj vidis, da te nihce ne preganja - se celo nisem ti zatezhila, da nima kaj delat v duhovnosti, ker gre za reklamo in ne pogovor o naslovni temi).

mene sploh tolk ne moti ta 'cash' (pa ceprav sem rekla, da smo mi zastonj, sam jasno ne pricakujem da bodo vsi taki pepcki kot midva)... vse je treba placat; plac itd. (povsod sicer, tud tle).

tako me to zelo ne odvrne, kot pa bolj, da v bistvu na embalazhi ne vidim, ali kupujem kruh ali mleko.

probam naj? pa bom pol lohk rekla, kaj je blo?

ok, daj mi za probat. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Blaž ne vem kdo si niti to, kaj hočeš novega sporočiti...pa saj je vseeno, samo ne teži, če ne misliš nič skokak, klical te ne bo nobeden, verjemi, saj lahko tu poveš kaj te muči, a prav gotovo to najbolj tebe muči, veliko bolj kot nas.

Ambasada otrok, neregistrirano društvo, in še cel kup traparij, to je čisto isto, kot če ti na vrata pride neznanec razlagat, kasko imaš hišo na najbolj negativnem sevanju na svetu in kako jo lahko om očisti.......

Mantis s tabo sem se strinjal v vsem, razen v tistih dveh trditev, ki sem jih komentiral.......pač vsak pozna zadeve v taki meri, ki mu zadostujejo za svoje razlage, jaz pač ne verjamem v prejšnja življenja, kot podlago novega življenja, čeprav prav zelo verjamem v sprejem in pretvorbo energij ob našem rojstvu, a to s prejšnjimi življenji nima nič opraviti, ker jih Kosmos ne pozna, pozna samo informacije, ki pa jih lahko dobimo za namen neke naloge, to je pa skupek vseh podobnih informacij...pa da ne bom tu nakladal, ker ni to ta tema.......zato tudi pravim, da ima vsak svojo resnico, ki jo pa nobenemu ne osporavam, samo povem pa tudi mojo...samo to........

Pa še to Blaž

a si pripravljen na enourno kontaktno oddajo na moji TV (stalo te bo 30.000 SIT, toliko, da pokrijem tehnično osebje), pa da razložiš to tvojo teorijo okoli rojstev in zakaj smo se rodili ??????

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

mislim, da si s tem sporočilcem nekako zaokrožil sprejem na forumu

in pokazal da v svoj miselni kurnik pej ne spustiš drugega petelina

"naj plačajo tisti, ki nam imajo kaj za povedat"

je geslo revežev in siromakov

zdaj pa res lep pozdrav, pa veliko sreče pri iskanju drugje

Blaž

zakaj 'zaokrozhil'?

ti 'zaokrozhash' ... 'upam' (... v resnici mi je pa dost vseeno, zato navednice)...

on je recimo sam enih 10 stopinj...

ali seveda manj...

krog (ker pac *zaokrozhamo*) jih ma pa 360. xDDx

Bolj se moras potrudit, da me prepricas v 'osebni stik', ki ga 'najbolj preferiras'.

jaz dajem sebe (mislim saj ni vazno, vem, sam smo tu in govorim/pisem jaz).

kaj pa ti dajes?

ker tole... kar 'dajes'... oprosti... ... je premal, no, pa konc. :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Pa  še  to Blaž

a  si pripravljen na  enourno kontaktno oddajo na  moji TV (stalo te  bo 30.000 SIT, toliko, da  pokrijem tehnično osebje), pa  da  razložiš to tvojo teorijo okoli rojstev in zakaj smo se  rodili ??????

mimogrede, to je poceni varianta za predstavit svoje delo svoje razmišljanje, predstavitev na tv... :palec:

Selene bom tako kot tomazslo pomagal pri odločitvi

individualna cena zate za predavanje = 15.000 SIT

obrazložitev? ker pri sporočilcih capljaš pol koraka za tomazevo aroganco

pa še poceni je....

ko se odločiš za obisk, le pokliči

ostali ? vsak si ceno postavi SAM

halo :eek: delam v marketingu in vem kakšne so cene intervjuju v tem poslu... tko,da je bila to le opazka glede na posredovano ceno za enourni intervju, v katerem lahko ogromno poveš (mimogrede največ se jih pri nas odloči za 20 minutni)

zanimivo, da po enem stavku ki ga posredujem v tej temi, točno veš, kam me naj uvrstiš. hvala ker si tko prijazen in si predstavil ceno, katera mi bo rešila življenje

Lepo bodi, Ksenija

mimogrede, pri katerih sporočilcih capljam? sicer pa ne znaš izkoristiti tudi brezplačnega prostora tule....

hvala nekomu (nejeverni tomaz), ki mi vztrajno briše informacijo o številki na "svet je lep"

ja seveda je lep... še posebej če so slepci pripravljeni oslepiti še druge, da tudi oni ne bi dobili priložnosti gledati

Ksenija - stik v živo je pač nekaj drugega kot marketing na daljavo, to boste pa že še kdaj vzeli

vidim, da si zelo želite voajerstva preko tv, to ni naš način

<{POST_SNAPBACK}>hvala nekomu (nejeverni tomaz), ki mi vztrajno briše informacijo o številki na "svet je lep"

ja seveda je lep... še posebej če so slepci pripravljeni oslepiti še druge, da tudi oni ne bi dobili priložnosti gledati

Ksenija - stik v živo je pač nekaj drugega kot marketing na daljavo, to boste pa že še kdaj vzeli

hehe moj stik s strankami je še kako v živo in ne ne delam na tv ;) glej kaj je nastalo iz opazke, da je malo denarja za enourno oddajo...le kaj veš, kaj vse sem jaz že vzela x;)x

zanimivo, tvoj način dela je v živo, drugim pa "iskreno" predlagaš predavanje po tv in jim ne dopustiš možnosti, da izvedejo predavanje v živo

zakaj pravim, da ne dopustiš možnosti - zato ker vas je nekaj, ki v resnici samo lajate na neznano, hkrati pa polnite forum s svojimi pol-resnicami

dejanj od vas pa ni, kvečjemu se kdo trudi brisat...

glej, da pojasnim - z reklamo širši javnosti poveš o svojem delovanjem, in nisem govorila o predavanju na tv... reklama in predavanje je nekaj povsem različnega... kajne? in intervju zame pomeni, da se vnaprej dogovoriš katere stvari boš predstavil, kaj povedal, telefonsko številko, termine - torej pritegneš ljudi, tiste, ki mogoče ne brskajo po netu... in moj post je bil dobronameren...in hvala za kopliment, da lajam. In kaj se ti briše?Mojka dejanja so v mojem svetu in dejanje iz moje strani je že to, da na tvoj post odgovarjam na svoj način, ki se mičkeno razlikuje od tvojih obtužujočih...

tko, če mi imaš še kaj za očitat, oz. za napadat, ne glede da bi me poznal, da bi vedel kdo sem, kaj sem, se mi javi na os. OK?

Ksenija

(popravljeno)

mantis - kdaj se še vrni na to svoje napisano, pa boš morda ugotovila, kako dvoličnost si izvajala

kar bo "novega", bo le za iskrene iskalce, ne pa da bi bisere metal še naprej

le zakaj nihče v vaših "službah" ne predava o resnici rojstva

hm, hm...

p.s. hvala ker se umikaš s svojimi strahovi in dvomi in daješ prostor drugim

Popravljeno -> spptds

<{POST_SNAPBACK}>

zakaj pravim, da ne dopustiš možnosti - zato ker vas je nekaj, ki v resnici samo lajate na neznano, hkrati pa polnite forum s svojimi pol-resnicami

dejanj od vas pa ni, kvečjemu se kdo trudi brisat...

kaj pa ti govoris? x!x

ti tole je Lunin forum... nima zveze s katerim drugim in ce ti kje kaj brisejo, tam to govor.

In - nekajkrat sem ti odgovorila, prijazno, ti mi pa sploh ne odgovoris nazaj. pa sem urednica. torej te res lohk brisem in kar zelim. ze osnovna vljudnost bi ti lohk narekovala malce bolj spostljiv odnos ('lajate v neznano' in podobno! x!x :o|o:)..

Ti torej prides na moj forum in najprej sinfas, me/nas zhalish, pol mu pa pripises lastnosti enega drugega foruma oz. spletnega mesta (ki nima zveze z luno).

Dvomim, da se jiih bo kaj dost odlocal za tvoje predavanje, saj nisi se cist nic povedal, pa ne zdi se mi glih, da bi blazno znal z ljudmi - kar je jasno predpogoj za kakrsnokoli ukvarjanje z njimi.

In, kot pravi selene, tu si zlo brez veze porabil svoje brezplacne moznosti.

In tud tole ne bo vec v duhovnosti, ker nima vsebine.

sem mislila, morda pa vseen kam pridemo.

v bistvu pa mi delamo terapijo tebi.

V tvojih postih je namrec cela paleta enih lastnosti oz. custev, tudi obsojanje, samopomilovanje, uzhaljenost, trma, sprenevedanje.... in tako dalje.

no in mi se ukvarjamo zdaj s tabo tule. x:o)x

a ni schtraufenpacht?

namest ti z nami.

aja, je zastonj. :palec: x8Dx

tko da nc bt. xyesx

Picasso

ozri se še enkrat na moje kratko izhodiščno sporočilo

nato preveri, koliko količin je kdo dal od sebe (jaz napram ostalim)

in če je zastonj in si ti dobrohotna gospodarica, naj osnovno kratko sporočilo kar ostane, bo že kdo ugotovil, da je rešitev v dejanjih

lp

<{POST_SNAPBACK}>hvala nekomu (nejeverni tomaz), ki mi vztrajno briše informacijo o številki na "svet je lep"

to sem na svet je lep napisal..naj bo še tu :

Blaž, tvoj pristop ni tisto kar bi moralo biti...kar se tel. številk tiče jaz nimam možnosti brisati..pa tudi namena ne, ker od te številke tako ali tako nihče nič nima....

na LN sem ti dal ponudbo, da lahko predstaviš svojo dejavnost širši množici, vendart si ponovno potrdil, da gre v bistvu samo za komercialno potezo zasluška...pa tud to ni važno...si pač probal, tako kot jih nešteto proba, nekateri uspejo kakega okol prnest, drugi pa malo manj......

Ne vem o čem je predavanje in niti kaj je vsebina, pod tistim, kar ti reklamiraš "zakaj sem se rodil" predavanja ne more biti, ker tega prav gotovo prav nihče ni sposoben za drugega vedeti, še sami celo življenje sami zase to ugotavljamo, namesto nas pa prav gotovo nihče ne more, ker smo prav vsi unikati in nihče drug ni jaz ..

V kolikor bi se za tem naslovom skrivalo nekaj koristnega, humanitarnega in brezplačnega (tako kot je tudi ta forum) verjemi, da bi bil sprejem informacije čisto drugačen, tako pa resnično ponujaš mačka v žaklu in to ne za majhen denar in ne za namen dobrega ampak za namen materialne koristi.....

Lahko ti pa povem zakaj sem se rodil. Rodil sem se prav z istim namenom, kakor vsi ostali, da preko svoje življenske poti rastem, padam, da o tem premišljujem in na orodjih ega, kot so ljubezen, bolezen, razočaranja, prizadetosti, in podobnih, močno o tem gruntam in pri tem dodajam neko svojo resnico v univerzum. Tako dodajamo v kosmos nove informacije in s tem omogočamo razvoj, evolucijo. To je tisto, kar sem enkrat že nekje napisal..."pred 20 leti še radia nisi znal prižgati, če je imel malo več knofov, danes pa že vsak smrkavc pritiska na mobitel in pošilja SMS je...od kot to znanje, iz Kosmosa je, in mi smo ga dodali, sicer po kapljicah, a veliko kapljic tudi nekaj pomeni v morju informacij.........

Si pač kiksnil....probal, odziv pa je pač tak kot je...........

Lahko ti pa povem še eno resnico Blaž, ki prav gotovo fejst drži. V nekaterih tvojih pisanjih je ogromno nestrpnosti in maščevalnosti, ker ti pač ni uspelo, kot si pričakoval, napačno odreagiraš. Samo zavedaj se, da se vsaka namenska manipulacija, ki jo hočeš izpeljati po nenaravni poti za dosego nekega materialnega cilja tudi zapiše v tvoj nezavedni del, da tam ostane in da se mora enkrat ozavestiti....to je pa tisto, kar pravi pregovor..."vse se vrača, vse se plača"...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

<{POST_SNAPBACK}>

Lahko ti pa povem zakaj sem se rodil. Rodil sem se prav z istim namenom, kakor vsi ostali, da preko svoje življenske poti rastem, padam, da o tem premišljujem in na orodjih ega, kot so ljubezen, bolezen, razočaranja, prizadetosti, in podobnih, močno o tem gruntam in pri tem dodajam neko svojo resnico v univerzum. Tako dodajamo v kosmos nove informacije in s tem omogočamo razvoj, evolucijo. To je tisto, kar sem enkrat že nekje napisal..."pred 20 leti še radia nisi znal prižgati, če je imel malo več knofov, danes pa že vsak smrkavc pritiska na mobitel in pošilja SMS je...od kot to znanje, iz Kosmosa je, in mi smo ga dodali, sicer po kapljicah, a veliko kapljic tudi nekaj pomeni v morju informacij.........

...

:palec: :palec: xyesx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...