spptds 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 kar sem lahko dal, sem dal kar sem zaenkrat lahko povedal, sem povedal pač vam ustreza "odzivanje" na daljavo in se to grejte še naprej, kakor vam drago in daleč od življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 oh...a to da je lepo? no me prav zanima kakšen bi bil forum, če se vsi spravimo samo v takle in temu podoben slog....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 a res? men se zdi da to prej zate velja, men se ne zdis niti najmanj 'zivljenjski'. ne rabim nujno osebnega stika za ujet energijo cloveka. tud na daljavo gre - in ti bi morda to lahko vedel. sicer pa o tem sam tole: v zivljenju sem samouk. na vseh podrocjih. na to sem ponosna. in, kar je pri tem najpomembnejse - to je tko ZATO, ker se ne pustim opehariti za SVOJ nacin prit do znanja. *Ucitelji*, ce/ko jih potrebujem, pa se pojavijo.Tud ti si med njimi, konc koncev. tko da, se dalje bova vsak po svoje - ti v zhivo in v realnosti, jaz pa v eterski iluziji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Je bilo nekaj govora o plankah... in dvoriščih... Ko vidim da so neke planke zelo na ozko postavljene in poleg tega še zelo visokese mi ne zdi vredno niti pogledati kaj je na dvorišču katerega obdajajo :xx!: Tud ne more bit nič zanimivega Je že tako - tisti ki se za najvišjimi plankami skrivajo verjamejo da je za plankami ves ostali svet... Blagor ubogim na duhu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ful smesn tle tolk eh kaj vse zamujam, nic pa velik mene pa res blazno zanima, ce ze o tem zakaj si se rodil, kaj pa a kdo tle, predvsem avtor teme ve, kako si se rodil, mislim kaj je rojstvo???? to, da pades po dolocenem casu iz maternice vdihnit prvi zrak in zakricat na vse uste kar jih premores raztegnit?ne, sj ne mislm tle skoz porodni kanal, carski rez, kakorkol ze... mislim cist tko, a veste k se izmed miljovnov celic dve, wau celo dve se splomnita zdruzit v eno (kt bi ju povezovala res dobesedno nerazduzljiva ljubezen) no se zdruzita v eno! mas eno samo samcato celico... in kak ta ve kam tocno se mora postaviti v vsaki fazi "gradnje" ce lahk temu tko recem? chudnooooooo... zakaj so oci modre, zelene, rjave kakrsne koli pa ze, je nekdo velik 150 cm nekdo pa 190 to se gre, kak pa ena sama ljubezniva celica ve, da postanejo jetra jetra in ne rit... in tko se ena celica oblikuje v tridimenzionalno obliko... zakaj si se rodil? najprej mors sploh vedet kdo sploh si, ti ki si se rodil x!x Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ful smesn tle tolk eh kaj vse zamujam, nic pa velik mene pa res blazno zanima, ce ze o tem zakaj si se rodil, kaj pa a kdo tle, predvsem avtor teme ve, kako si se rodil, mislim kaj je rojstvo???? to, da pades po dolocenem casu iz maternice vdihnit prvi zrak in zakricat na vse uste kar jih premores raztegnit?ne, sj ne mislm tle skoz porodni kanal, carski rez, kakorkol ze... mislim cist tko, a veste k se izmed miljovnov celic dve, wau celo dve se splomnita zdruzit v eno (kt bi ju povezovala res dobesedno nerazduzljiva ljubezen) no se zdruzita v eno! mas eno samo samcato celico... in kak ta ve kam tocno se mora postaviti v vsaki fazi "gradnje" ce lahk temu tko recem? chudnooooooo... zakaj so oci modre, zelene, rjave kakrsne koli pa ze, je nekdo velik 150 cm nekdo pa 190 to se gre, kak pa ena sama ljubezniva celica ve, da postanejo jetra jetra in ne rit... in tko se ena celica oblikuje v tridimenzionalno obliko... zakaj si se rodil? najprej mors sploh vedet kdo sploh si, ti ki si se rodil x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 kapica - tako nekako, le da še širše in če ne veš točno, se je včasih menda dobro poučiti jaz sem se rade volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Doti 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Pozdravljen spptds oz Blaž! Velikokrat prebiram ta forum, všeč so mi ljudje, napišem pa malo, večinoma so drugi hitrejši in ponavadi je vedno kdo, ki pove, kar mislim sama.Tukaj pa moram vseeno nekaj dodati. Objavil si oglas za seminar. Tudi sama ponujam storitve in vem, da si ljudje želijo vedeti, kaj jim ponujaš. Tvoj oglas pa mi je takoj padel v oči kot eden od mrežnih marketingov, v smislu, ne bom nič govoril, vi samo pridite. V bistvu pred tem nihče ne sme nič povedati, tam pa imajo potem določene prijeme, ki prepričajo ljudi, da pristopijo k njim, investirakjo, ali postanejo član njihove črede. Sem imela svoj čas take klice. So me klicali bivši sošolci, sošolke, s katerimi nikoli nisem imela nič skupnega, pa jih je blazno zanimal, kako sem. Vnaprtej sem vedla, zakaj gre (ker so u iber nategnil mojo mamo). Ampak sem bila prijazna, itd. Dokler mi ni enkrat bivša sošolka (ki je bila očitno tud sama že ful sita novačenja) zabrusila, da si uničujem življenje in da ne znam živet. In da bom že vidla. Ej, please! Sori, Blaž, če mi tvoj oglas zveni na ta način. Zakaj nočeš povedat kaj več? Sem že obiskala kar nekaj seminarjev in bila tudi zadovoljna. Vsi so bili samo mozaik v mojemu živlejnju. Ker si vedno sami izbiramo, kaj bomo storili s tem. Ne mi pa tle prodajat, kok bom zamudila, če ne pokličem na to številko. Povej, kaj ponujaš, za koliko in naj se ljudje sami odločijo. In izvejo, zakaj so se rodili. Brez zamere,Doroteja Poleg tega pa mislim, da ti ni uspelo izkoristiti zastonj oglaševalskega prostora, ki ga Marsa tako velikodušno ponuja. In s katero se, by the way, zelo strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 kaksno hecno 'nakljucje' ... pred casom so me iz urednistva uciteljskega foruma povabili k sodelovanju zaradi vprasanj o indigo otrocih... potem vec mesecev nisem niti kuknila tja, vceraj me je pa nekaj 'prijelo' (zacetek sol. leta verjetno ) in sem malo posegala, kaj dogaja... in vidim tocno ta naslov in tocno isto vsebino kot tu.... s to razliko, da tam ni niti enega odziva na to skrivnostno povabilo ... Forum šolski razgledi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 pa poizkusimo po vaški : 1. kot prvič karta je od zdaj naprej za vsakega posameznika 5.000 SIT tudi za tomazslo in seleno, čeprav sta sir&omaka hujše sorte za vsakega uradno priznanega otroka imate jurja popusta... etotisti, ki imajo 5 otrok ali več, imajo predavanje seveda zastojn, saj so si ga menda trdo prislužili tisti, ki otrok nimajo ali pa je z otroci finančno težka, si lahko prislužijo POPUST ! POPUST ! s klicem na telefon in neko-razumsko utemeljitvijo, zakaj bi plačali manj ali raje sploh ne bi, ker so pach na nekem drugačnem materialnem nivoju... ....eto, ceno smo zdaj dorekli, če želi kdo prispevati več, pa mu tokrat strogo prepovedujem, ker predavanje nad 5.000 SIT je pa čisti nateg, mislm kva... kaj še ? aha ! 2. kot drugič na že omenjeni mobi pošljite SMS sporočilo s svojim e-mailom (in številom otrok), če glede tega lažete, itak niste gladki nato vam bom popolnoma zastonj posredoval podatke: - o čem natančneje bo tekla beseda na predavanju,- koliko časa bo tekla beseda,- o tem koliko je vam podobnih čudakov, ter - vsekakor !- čas in kraj slavnostne prve tovrstne prireditve - pa še račun, kjer boste prostovoljno in z največjim veseljem podprli društvo za ustanovitev Ambasade otrok (še preden sploh pridete, si morete mislt) - mogoče si boste zaželeli še kakšne tiskovine za domov in zna se zgodit, da jo celo pripravimo, če bo le veliko ve$elja naokrog, kajnedaja je to logično A TO ŠE NI VSE !!! ma ja, za danes je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 mateja, ti si pa cela detektivka... to identično sporočilo sem oddal na cca. 10 forumov, analize bom predstavil naknadno, če dovoli tvoja radovednost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 in lahko ti tudi kdaj razložim, da ni naključje, da se končno odpira prostor za "indigo otroke", ko pa že "nekih čudni tipi radi predavajo o rojstvih"... indigo, šmindigo - gre spet za nove piflarske new age izraze, ki pa so vsi predvsem zamegljevanje in ne odstiranje resnice upam, da je še komu jasno, da se bo na bolje dogajalo samo skupaj in vsem naj vam vedno rodi žito Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 zivjo, Blaz detektivka, da sem... je, tnx, kaj cem se branit, slis se prav fajn a to je kaksna predterapija, da je treba z lovskim psom snofat, kaj vrabca sploh ponujas? vau, in to zastojn (mislim, predterapijo) ... mogoce je clo kej fajnga, kar imate za ponudit, sam kaj, ko si tko zastavil, da me to zdaj prav malo briga. pih, pa je slo razodetje, zakaj sem se rodila... se dobro, da sem detektivka, bom enkrat tkole, slucajno, odkrila... ce ze nisem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 nisi, nisi... če ne nebi klele visela pejd že spat, polnoč je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa poizkusimo po vaški : 1. kot prvič karta je od zdaj naprej za vsakega posameznika 5.000 SIT tudi za tomazslo in seleno, čeprav sta sir&omaka hujše sorte za vsakega uradno priznanega otroka imate jurja popusta... etotisti, ki imajo 5 otrok ali več, imajo predavanje seveda zastojn, saj so si ga menda trdo prislužili tisti, ki otrok nimajo ali pa je z otroci finančno težka, si lahko prislužijo POPUST ! POPUST ! s klicem na telefon in neko-razumsko utemeljitvijo, zakaj bi plačali manj ali raje sploh ne bi, ker so pach na nekem drugačnem materialnem nivoju... ....eto, ceno smo zdaj dorekli, če želi kdo prispevati več, pa mu tokrat strogo prepovedujem, ker predavanje nad 5.000 SIT je pa čisti nateg, mislm kva...kaj še ? aha !2. kot drugič na že omenjeni mobi pošljite SMS sporočilo s svojim e-mailom (in številom otrok), če glede tega lažete, itak niste gladkinato vam bom popolnoma zastonj posredoval podatke: - o čem natančneje bo tekla beseda na predavanju,- koliko časa bo tekla beseda,- o tem koliko je vam podobnih čudakov, ter - vsekakor !- čas in kraj slavnostne prve tovrstne prireditve - pa še račun, kjer boste prostovoljno in z največjim veseljem podprli društvo za ustanovitev Ambasade otrok (še preden sploh pridete, si morete mislt) - mogoče si boste zaželeli še kakšne tiskovine za domov in zna se zgodit, da jo celo pripravimo, če bo le veliko ve$elja naokrog, kajnedaja je to logično A TO ŠE NI VSE !!!ma ja, za danes je kar se tvojega predavanja tice si totalno zgresil point.zacetno ni bil problem v ceni, oz. pomanjkanju le-te. problem je v tvojem odnosu.prides, si pokroviteljsko-vzviseno skrivnosten in potem se koncno usmilis raje z osnovnimi informacijami...? daj no...mene je ze v osnovi minilo kakrsnokoli zanimanje, ker si se tako napadalno obnasal.ego pa do neba. ( to je samo moje mnenje, predno vse pocez napades na forumu- mnenje o tvojem nastopu v tej temi).pa ne mi pravit, naj se izogibam teme, ce mi ne pase, ker v tem je car foruma, da lahko povem svoje mnenje tudi o stvareh, ki mi ne pasejo, sem to vedno pocela in tudi bom. mogoce sem se pa zato rodila. drugace pa vse dobro s tvojimi predavanji, upam, da bodo bolj jasna, kot ta tema Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa poizkusimo po vaški : 1. kot prvič karta je od zdaj naprej za vsakega posameznika 5.000 SIT tudi za tomazslo in seleno, čeprav sta sir&omaka hujše sorte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 tinka, če je raznolikost res začimba življenja potlej poglej tudi tisto, ki te sicer klofne, a ojača, ne ubija ego do nebes če pa res... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Nekaj mi ni jasno pri tvojem stalnem izogibanju konkretnim vprašanjem forumovcem. Očitno si si res predstavljal, da bo dovolj tistih tvojih par besed na začetku, in potem te bodo forumovci klicali. To ti bolj ustreza, kot pa pogovor z forumovci. Zakaj potem tale tvoj stavek: če nimaš kaj povedat poleg zgodb o sebi, raje sodeluj pri drugih temah.Sej potem ti sploh nočeš teme, če ti sam ne sodeluješ, tako pravzaprav vsakega prisotnega naženeš na drugo temo ali pa na tvoj gsm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinka, če je raznolikost res začimba življenja potlej poglej tudi tisto, ki te sicer klofne, a ojača, ne ubija ego do nebes če pa res... ja saj nimam problemov s tabo.me nisi nic prizadel in tudi cisto verjamem, da mislis dobro.samo me iritira, SKODA se mi zdi, ko vidim, da ni dobre komunikacije, ceprav je NAMEN foruma ravno to.in potem si dam pac kdaj duska in to povem. drugace mi lezi na dusi in ni priporocljivoali zdravo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 najprej se moramo zavedat, da se naša osebnost razvija edinole skozi naša dejanja zato je pomembneje raziskovati dejanja, kot se prerekati o osebnostih me res ne more zanimat, kaj vsak v sebi nosi, lahko pa se povezujemo preko dejanj, projektov, skupnih dosežkov in si kažemo svoj dejanski obraz in šele nato, če imamo res preveč časa, kdo pojamra, če že mora (in je sploh še smiselno)... ampak ta "ženskost" zlahka postane le še neizpolnjeno iskanje topline, hrepenenje po razumevanju, širših rezultatov pej ni, pa bi morali inu mogli biti (pa ne govorim o športu) zatorej spet - predavanje bi vam rad omogočil da bi se dejanja za otroke širila lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 cigava DEJANJA bo kdo raziskoval?ti nasa, mi tvoja, vsak svoja?v cem je sploh smisel in finta.... ?? uh, kolk ene debate, pa nic od nic. na tvojem predavanju bi jaz po mojem totalno zivcna ratala, mi ne sedejo takile poteki dogodkov, niti taksno vodenje.ker tule vodis, moderiras ti....... pa je vse nekam v prazno.Uporabljas neko simboliko, govoris zavito, kao... sam......ni globine not, sam nametane besede so.. ne vem, no, sory, ampak ne prepricas me....Cist nic mi nisi dal, nic boljse niti slabse se zarad tebe ne pocutim, kamoli da bi tole tvoje dolgovezno izvajanje jemala kot kako klofuto ozavescanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kar se tvojega predavanja tice si totalno zgresil point.zacetno ni bil problem v ceni, oz. pomanjkanju le-te. problem je v tvojem odnosu.prides, si pokroviteljsko-vzviseno skrivnosten in potem se koncno usmilis raje z osnovnimi informacijami...? daj no...mene je ze v osnovi minilo kakrsnokoli zanimanje, ker si se tako napadalno obnasal.ego pa do neba. ( to je samo moje mnenje, predno vse pocez napades na forumu- mnenje o tvojem nastopu v tej temi).pa ne mi pravit, naj se izogibam teme, ce mi ne pase, ker v tem je car foruma, da lahko povem svoje mnenje tudi o stvareh, ki mi ne pasejo, sem to vedno pocela in tudi bom. mogoce sem se pa zato rodila. drugace pa vse dobro s tvojimi predavanji, upam, da bodo bolj jasna, kot ta tema Hja marketing mu je "loša strana", kajne..... skratka spptds, malo delaj na marketingu (to je samo prijateljski nasvet), ali pa marketing prepusti drugim (to sem storil tudi sam, in je kar uredu... moram priznat)Pa lep dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 marketing niti ni slab, saj dviga dovolj prahu...ampak vsebine, se bojim, ni...niti nastopa niti integritete. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 če kdo najbolje ve, kako čuden mi je marketing, potem sem to kar sam vsebina pa je in je resnična lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.