Izraz 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Prisežem, da sem do 8 strani prelistala, če je kaj na to temo. In če je kaj za tem, me kar prestavite drugam. Predvsem govorim to Tini. No tako, na katere dneve imamo največji prag bolečine? Se pravi, da jo najmanj občutimo?To sprašujem zato, ker sem zadnjič kozmetičarki ušla s pulta. Prav res, se je smejala ko "norec" moji otročjosti. Samo ni šlo. Luna je bila v Dvojčkih. Pa sem si rekla, da najprej Vas Experte povprašam za to, druga opcija pa je najesti se proti bolečinskih tablet, drgače ne bo šlo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Tu je treba upoštevati Luno.Običajno smo bolj občutljivi, ko posegamo v telo med Luno, ko je v znaku, ki vlada določenemu delu telesa. Recimo, jaz ne bi šla na operacijo med naraščajočo Luno. Pa tudi kakšnemu kvadratu Marsa In Neptuna bi se izogibala. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 vreji to da se je nekdo odločo toto temo nardit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 Ruby, a če povem, da je to na področju korenske čakre, koža, mi lahko poveš v kateri luni je cool?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Pobaraj Borism-ja. On gotovo ve. Jaz tudi njega vprašam Splošno pravilo je, da če se kaj odvzema, mora biti pojemajoča Luna, takrat se ne tvorijo brazgotine po posegu. Če se kaj dodaja, recimo koži -vlago, pa je naj bo naraščajoča Luna. Za posege na koži je primerna Luna v Kozorogu (pojemajoča-za puljenje dlak) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 Thank you. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 A bi, kdo od mojstrov, ki to obvladate, napisal takšen majčken seznam znamenj in lune in delov telesa ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A bi, kdo od mojstrov, ki to obvladate, napisal takšen majčken seznam znamenj in lune in delov telesa ... Iz nemške bukve : Telesni predeli, na katera vplivajo posamezna zodiakalna znamenja: Znamenje/vpliva na/sistem:oven/glava, možgani,oči/čutila bik/grlo,govorni organi,zobje,čeljust,tilnik,mandlji,ušesa/krvni obtok dvojčka/ramena,roke,dlani, pljuča/žleze rak/prsi,pljuča,želodec,jetra,žolč/živčevje lev/srce,hrbet,prepona,krvni obtok,arterije/čutila devica/prebavila,živci,vranica,trebušna slinavka/krvni obtok tehtnica/kolki,ledvice,mehur/žleze škorpijon/spolni organi,sečevod/živčevje strelec/stegna,vene/čutila kozorog/kolena,kosti,sklepi,koža/krvni obtok vodnar/golena,vene/žleze ribi/stopala,prsti na nogah/živčevje Splošna pravila:-vse kar vpliva dobro ali slabo na telesni predel, ki ga vodi znamenje -ima podvojeno delovanje. Izjema so kirurški posegi. K zobarju-ko je padajoča Luna in NI v Dvojčkih, Vodnarju, Tehtnici ali Biku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 se prav, kdaj mene lohk zobar za naslednjič naroči? K nočm ga glih ubit med vrtanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ruby super, hvala A to kaj vpliva tudi na ostala znamenja, ko se nahajajo v obdobju, ki jim vladajo zodiakalna znamenja? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Tako je to; vsak zodiakalni znak vlada določenim predelom, spisek zgoraj. Ko je Luna v Strelcu ali Vodnarju (se ppravi da tranzitira skozi), sploh pa naraščajoča, jaz ne bi šla operairat krčnih ven . Kajti oba znaka vladata venam, torej se je izogibati kirurškim posegom na venah. Zato pa je priporočljiva in dobrodelna vsakršna nega nog s krčnimi žilami: povijanje, nanos krem..res pa je , da ko Luna tranzitira v teh dveh znakih, so težave na tem področju izrazitejše Jaz imam 4 planete v Tehtnici in pet ali šest na 19.stopinji, ki je tudi Tehtničina stopinja. Moja šibka točka je mehur Ko je tranzit Lune čez Tehtnico, me kar ščipat začne :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ob polni luni je enim vse cool, enim pa nič Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.