banana 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 5 prijateljev je zbirka postulovskih knig.so vam všeč? kateri del vam je najljubši?!meni je na hudičevih skalah.pište vsi tisti, ki ste ljubitelji te zbirke.p.s.:šele pred kratkim sem spoznala to stran na internetu in ni mi žal da sem jo! tisti,ki se je te strani domislil je pravi caaaar!!! ko grem na internet, grem vedno samo na to stran in na klepetalnico!!!!!lep pozdrav vsem od banane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ja svašta Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 5 prijateljev zakon celo osnovno sem jih brala in cakala v knjiznjici na naslednji izvod,da ga nabavijo.clo sem si pol nabavila dnevnik pa adresar od pet prijateljev res so zakon...tko sem bila zagreta ,pa se spomnim samotnega otoka,pa tiste izume skrivne od georgenega oceta znanstvenika....pa svetilnika pa se....joj kolk so fajn Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 patrickolenc in banana..kok sta vidva stara? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>knjige in astrologijaknjige ki so nam všeč in še bi lahko našteval...p.s. poglej iskanje če ta tema že obstaja. oooooooo, prej mi tebe opozarjali zdaj pa ti že druge........ja sej pohvalno da si sploh pogledal na iskanje da si poiskal ti dve temi.........aja tudi mene zanima kolko sta stara.........????? lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ne mors verjetn, no Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 a s jo ti tud brala? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 jas knige nisem prebrala zato nevem kak je samo pravijo da je vreji x!x x!x x!x x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> a s jo ti tud brala? ja, itak, vse dele.. tam nekje v prvih 4 razredih OS Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 jest sm tud vse prebrala..pri 10 letih Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 js sm pa vsako knjigo prebrala najmanj 5x (oz. mislim da celo večkrat) želela sem si, da bi bla taka kot George ... pogumna ... a kaj ko sem bila taka ko Anne Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matezicka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 te knjige so res čudovite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Mogoče sem jih bom zopet lotila brati, ker sem že čist pozabila o čem se gre. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 priporočam da brebereš te knjiga, tanaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 5 prijateljev - to je bil moj svet v OŠ, vsako knjigo sem prebrala 2 krat in gledala sem tudi nadaljevanke, posnete po knjigah. Enid Blyton ma še eno zbirko - "Skrivnosti", to sem tudi brala. Zdaj je ta žanr (ki mi pomeni sprostitev, čisti užitek ob branju) zamenjala Agatha Christie. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 jaz sem jih tudi prebrala, celo zbirko imam doma, zdaj ze nekje zapraseno na podstresju, ampak takrat je pa to bilo nekaj najboljsega kar obstaja se spomnim kako nestrpno sem cakala da so izdali novo knjigo, potem sem jo dobila v roke in v enem popoldnevu je ze ni bilo vec, kot da sem padla v njihov svet.. carobno zdaj se vec ne znam tako vzivet, bo treba to obudit.. res dobra tema!! Pricara otrosko vzdusje in veselje, mega he he, sem ze boljse voljeHVALA!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 men so bile pa Skrivnosti boljše od 5 prijateljev V tem žanru so mi pa tud Novohlačniki (ali Kratkohlačniki, sem pozabil) zelo kul Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klara123 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 hej ali bi lahko povedali katere vse knjige so v zbirki nujno je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 http://www.cobiss.si/scripts/cobiss?comman...pet+prijateljev Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Že dolgo nazaj sem prebrala prvo od teh knjig in me ni navdušila. Sicer se hitro bere, a nima neke vrednosti. Tako, da se je moja kariera v svetu 5 prijateljev kmalu končala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klara123 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 hvala11110000krat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.