Skoči na vsebino

knjiga 5 prijateljev

banana

Recommended Posts

5 prijateljev je zbirka postulovskih knig.so vam všeč? kateri del vam je najljubši?!

meni je na hudičevih skalah.pište vsi tisti, ki ste ljubitelji te zbirke.

p.s.:šele pred kratkim sem spoznala to stran na internetu in ni mi žal da sem jo!

tisti,ki se je te strani domislil je pravi caaaar!!! ko grem na internet, grem vedno samo na to stran in na klepetalnico!!!!!

lep pozdrav vsem od banane. xDDx xsrcx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

5 prijateljev zakon :palec: x:px

celo osnovno sem jih brala in cakala v knjiznjici na naslednji izvod,da ga nabavijo.

clo sem si pol nabavila dnevnik pa adresar od pet prijateljev x:o)x x:Dx

res so zakon...tko sem bila zagreta ,pa se spomnim samotnega otoka,pa tiste izume skrivne od georgenega oceta znanstvenika....pa svetilnika pa se....joj kolk so fajn x8Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>knjige in astrologija

knjige ki so nam všeč

in še bi lahko našteval...

p.s. poglej iskanje če ta tema že obstaja.

oooooooo, prej mi tebe opozarjali zdaj pa ti že druge........ja sej pohvalno da si sploh pogledal na iskanje da si poiskal ti dve temi.........aja tudi mene zanima kolko sta stara.........?????

lp, robidica x:Dx

:2src: js sm pa vsako knjigo prebrala najmanj 5x (oz. mislim da celo večkrat) xredx želela sem si, da bi bla taka kot George ... pogumna ... a kaj ko sem bila taka ko Anne :8):

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Mogoče sem jih bom zopet lotila brati, ker sem že čist pozabila o čem se gre.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 3 months later...
Guest mačona
5 prijateljev - to je bil moj svet v OŠ, vsako knjigo sem prebrala 2 krat in gledala sem tudi nadaljevanke, posnete po knjigah. Enid Blyton ma še eno zbirko - "Skrivnosti", to sem tudi brala. Zdaj je ta žanr (ki mi pomeni sprostitev, čisti užitek ob branju) zamenjala Agatha Christie. x:)x

jaz sem jih tudi prebrala, celo zbirko imam doma, zdaj ze nekje zapraseno na podstresju, ampak takrat je pa to bilo nekaj najboljsega kar obstaja xokkx se spomnim kako nestrpno sem cakala da so izdali novo knjigo, potem sem jo dobila v roke in v enem popoldnevu je ze ni bilo vec, kot da sem padla v njihov svet.. carobno xsmx zdaj se vec ne znam tako vzivet, bo treba to obudit..

res dobra tema!! Pricara otrosko vzdusje in veselje, mega xloveyx he he, sem ze boljse volje

HVALA!!!

• 2 years later...
Že dolgo nazaj sem prebrala prvo od teh knjig in me ni navdušila. Sicer se hitro bere, a nima neke vrednosti. Tako, da se je moja kariera v svetu 5 prijateljev kmalu končala. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...