principesa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...nimam placa. prebij steno in nastal bo plac Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Sosed je boksar. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sosed je boksar. ja pol pa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me, dragi moški, kaj vas (najbolj) motivira, da pomagate svojim ženskam pri gospodinjskih opravilih.Seks! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seks! ....AAA? ...a seks sodi med obvezna gospodinjska opravila?! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....AAA? ...a seks sodi med obvezna gospodinjska opravila?! Hja če gre za sex v kuhinji... potem mogoče ja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ja najboljše je na pultu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Mi pa dons dobimo nov sušilc perila, tak fini digitalni, ful programčkov.....he.he...spet bomo sprobaval če "sede"......a to tud paše "sem"?? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Jst sem uzadnjič pospravljal po kuhinji, sem use talarje ob tla zmjatal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gostja 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 Aha. Tako praviš, Volk K.L. Samo nekaj me še zanima, velja samo sex v kuhinji, al je motivacija lahko tudi sex na splošno, potem ko skupaj porihtata, vse kar je v gospodinjstvu porihtat treba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 kaj pa je kuhinja...a tisti prostor kamor papcat hodim?????? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ne, to je jedilnica . Kuhinja je tisti prostor kjer se tvoja papica pripravlja. Pa hladilnik je tut v kuhinji. Sej veš kaj je hladilnik a ne? Pa ne da maš ful-sevice? Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ma, nima "ful-service", ampak živi v takem stanovanju, kjer je spalnica, delovna soba, kuhinja, jedilnica, kabinet, garderoba, predsoba, gank in vetrolov eno in isto. Zato pa praša. Odgovor raj človeku, ne ga še sprašvat anede. obema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 tocno tako!jaz imam tudi en tak superhotel, kjer je vse v enem, pa se unisex zraven... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sem uzadnjič pospravljal po kuhinji, sem use talarje ob tla zmjatal. A tu je blu tistu kar smo tuki u Noumu mejst slišal zadenč?!Amapk plehnatga si pa trikat ob tla vrgu pa se ni razbou, a ne da? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Hah, če damo tale dva posta skupaj, rata zanimivo. <{POST_SNAPBACK}>Ja najboljše je na pultu. <{POST_SNAPBACK}>Mi pa dons dobimo nov sušilc perila, tak fini digitalni, ful programčkov.....he.he...spet bomo sprobaval če "sede"......a to tud paše "sem"?? Paše že, paše, sam je treba pazit! Ker če probaš seks na novem digitalnem sušilcu perila s ful programčki, je nekaj cajta čisto v redu, pol pa una ke gor sedi, že preveč skače pa vpije se je treba pa preselt ... V kopalno kad z mrzlo vodo na primer (da opekline niso prehude ) ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, nima "ful-service", ampak živi v takem stanovanju, kjer je spalnica, delovna soba, kuhinja, jedilnica, kabinet, garderoba, predsoba, gank in vetrolov eno in isto. Zato pa praša. Odgovor raj človeku, ne ga še sprašvat anede. obema Aja, no sori! Kuhinja je prostor v hiši ali stanovanju kjer so naše mame, babice in tete kuhale, pomivale in pospravljale. Danes pa je kuhinja multifunkcionalno ustvarjalni prostor, primeren tudi za raznorazne osebke moškega spola, kjer se lahko tudi prehranjuje! A je bolš? Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hah, če damo tale dva posta skupaj, rata zanimivo. Paše že, paše, sam je treba pazit! Ker če probaš seks na novem digitalnem sušilcu perila s ful programčki, je nekaj cajta čisto v redu, pol pa una ke gor sedi, že preveč skače pa vpije se je treba pa preselt ... V kopalno kad z mrzlo vodo na primer (da opekline niso prehude ) ... ....ja sej,...menda je res neki na tem ....ko je nova pridobitev prcapljala v bajto (z navodili kajpak) takoj kaos v kopalnici - mimogrede vodnar zadolžen za postavitev in prerazporeditev (ludnica), hkrati mrk - scorpi "študira" navodila - predvsem kako to razložit unmu u kupalnici, no pa na konc prjav, da se ne bo "sprehaju po menijih", itak je uporaben sam un "sobno sušenje - izklop grelca".... ...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 prav zanimiv kok debate se je sprožlo hotu sem sam povedat da v kuhinji nimam kaj iskati..razen kadar je neizbežno, to je pa le hladilnik ali pa mikrovalovka, če je v njej kaj pripravljeno za pogret...drugače se v te posle ne spuščam, ker mi niso blizu, rad pa kaj dobrega pojem...torej v kuhinji prav nič ne pomagam...no razen enkrat kje bla bolna sem eno klobaso kuhal, pa pol pozabu nanjo (na klobaso mislim) in potem en teden zraču....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hah, če damo tale dva posta skupaj, rata zanimivo. Paše že, paše, sam je treba pazit! Ker če probaš seks na novem digitalnem sušilcu perila s ful programčki, je nekaj cajta čisto v redu, pol pa una ke gor sedi, že preveč skače pa vpije se je treba pa preselt ... V kopalno kad z mrzlo vodo na primer (da opekline niso prehude ) ... Torej jest ne morem, da se nebi javu v tej temi... sej ne da bi imel kaj proti spolnim odnosom na sušilcu ali pralnem stroju (centrifuga program.. je še najboljši del... ), kje pa, prej nasprotno, samo bi pa rad opozoril, ker po stroki pač moram, kajne, da so to aparati, ki so priklopljeni na omrežno napetost 230V AC in so s tega vidika nevarni človeku, še posebej pa je problematična vlaga ( katere je pri spolnih odnosih kar nekaj prisotne, če se seveda le ti konzumirajo korektno), zatorej bi predlagal vgradnjo FID zaščitnih stikal. Omenjena stikala v primeru, da pride, do kakršnega koli stika z električno napeljavo, samodejno izklopijo električni tok in s tem preprečijo poškodbe.... samo toliko sem imel..... saj nisem bil predolg ali predolgočasen kajne..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ne vem, če sm že kej pisala na to temo... Pri nas smo jst mami, 2 brata pa od tamalihdveh fotr... In zmer je mami itak pospravljala pa tko - pomivala, kuhala - jst pa največkrat tud pomagala... Pa sm mela vsega dost in uvedla sistem - nad korito obesila napis - POSPRAVI ZA SABO - in - delno deluje... ne moreš verjet ... in enostavno sem nehala pospravljat za temi tipi ko mami ni doma... sej jst rada kuham pa tko tud pospravt mi ni tak problem - čeprov ne maram teh gospodinjskih opravkov več al manj vseh... ampak kar je pa višek - da vse nasvinja, se zlekne na kavč in zaspi - ni šans da bi jst pol to pospravla x!x In marsikateri drugi ženski, ki je pri nas vidla ta napis sem dala idejo najboljš je tko, da je vse nekak razporejeno. Vsi tipi, kar sm jih imela do sedaj pa morm rečt da so bili kar pridni kar se pomoči v gospodinjstvu tiče... sodobni moški pač - naj jih bo čim več Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 babica mi dostkrat reče da najboljš pomoč k jo lahk naredim je naj pustim kuhno pr miru Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gostja 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 Kar uživaj v babičinem razvajanju, dokler še lahko. Če ti bo pa vmes uspel trik preobrazbe v sodobnega moškega, pol si pa itak na konju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Sočutje da mogoče tut mi svinamo in da ona ni dovžna skos za nami pospravljat in nam kuhat.Delitev dela, ravnotežje v domu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.