puhica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>babica mi dostkrat reče da najboljš pomoč k jo lahk naredim je naj pustim kuhno pr miru Za to je lahko več razlogov: da uživa v kuhinji, da misli da je to njena dolžnost, al pa enostavno noče, ker ma red (da ne boš recimo narobe posode zložu po omarah ) in pol nič ne najde. Na morju. V kampu, mrzla voda za pomivanje, zasušeni špageti,.... Pomivam, pa mi moj bivši reče, naj grem stran, ker ne znam pomivat, bo on . Ha, stvar rešena! Pomoje se sploh ni slišal kaj je izustil. Zaradi delitve dela je on kuhal, jaz pomivala, po tem je pa tudi on pomival (ker baje kuhat na bombi tut ne znam ). Škoda da je to veljalo samo tisti teden na morju, ker drugače bi ga kr oženila . Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.