seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pesem počutjapočutjenekaj podobnih tem podobnost ni enakost! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ampak notr v temah so enaka....vprašanja ne pa niso, ampak so podobna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma bejž delat kake teme k jih ni ne pa podobnih..če bi vsi delali podobne bi bil lunin forum že zaseden LOL ti me pa res smeješ prou prava patrikolarnakolenčarksa faca si! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 coolsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 dopustniško...... samo še malo in konec luštnega Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matezicka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ja patrick ti si res smesen za pocit od smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>si zaslužim zlato medaljo? ja pa kaj še, tok hud pa spet še nis, za 1x si zaslužiš kak keks al pa bombon Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matezicka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 za medaljo se bos mogu bol potrudit!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ja počutje je kar fajn.......dobre volje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 počutim se..... in in Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>počutim se..... in in Enako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 prijetno, zadovoljno in poln energije Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 v pričakovanju,malce živčna,ampak z zaupanjem Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Neki me želodec dajem ampak bomo prežvel! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Huda! :!!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Mal zmatrana...mela frko z maminim zdravjem - simptomi ala kap, ampak po mojem so ble take nerve - prvi dan penzije - tko da - k prideš v to fazo da ti mamo pedenaš in ji kuhaš čajčke pa Ašiča študiraš....mal me je zmatral no. :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Apolonija Jst sm pa kr fajn, sej ne morš bit drugač, če veš, da je vikend pred tabo in spanjeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kumi čakam, da se bom vpisala v 3. letnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Tenx PIKICA Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Zdej :xx!: , čez eno uro pa upam: xrosex Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Čudno...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 skurjen, mam mačkona Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Ma jast kar vriskam od veselja jupi .No joj pobrit sem se pozabo pa mi je malo vroče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.