cvet 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...eh, kr neki sem sitna.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tokrat ne, tinal ... tokrat ma stara mama veze. žalostna sem, ker trpi ...smo s teboj in z njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 http://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/icon_rambo.gif Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/icon_rambo.giftinal dej ga Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zaljubljen... Joj, full dober. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Jaz sem bila dopoldan nekaj :xx!: sedaj je pa cool, po meditaciji. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 :xx!: Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Superca .....bila dejavna danes .....popoldan šla tudi na aerobiko .........le grlo me še boli......... :xx!: .......upam, da ne bo huje.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Zdele sem res dobre volje, prej tud, še prej tud, pa zjutraj tud. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ufffff Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tokrat ne, tinal ... tokrat ma stara mama veze. žalostna sem, ker trpi ... Uf...stare mame moja je tut trpela... zate Mystica in za staro mamo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Mystica Jst se pa počutim prav odlično zdejle Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Jutri je nov dan... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri je nov dan... Tako se govori. Ko gledam sebe včeraj, jao, danes sem pa takoj vse popedenala. Prijele vajeti v svoje roke, spet, I feel great! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri je nov dan... na sreco se dnevi skupi drzijo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Malo užaljena sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 skrokan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo užaljena sem Nč bit, pomisli na kaj lepega! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Jaz sm pa danes res žalostna...ampak res...že včeraj zvečer postala (jokala) danes me pa "tihota" daje Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 sam da se naute ubilbise -ju pridružl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Zmedeno, jezno, žalostno, osamljeno Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri je nov dan...tole pa jst dans razmišljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 jutri je nov DELOVNI dan... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zmedeno, jezno, žalostno, osamljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.