bela vrtnica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Na trnih do malo prej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 bowieja poslušam....pa mi seka mal zravn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 super Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ma mene tud zebe, k pr norcih! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ja danes je tako mraz da me še v lase zebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 počutim se dost bolje, kot vsi okoli mene, ko so nekam prehlajeni in smrkavi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Režim se k koza. K sm si lihkar odprla 1,5 litra zale life in sm ful po mizi polila....no, sej sm na faksu...pa kaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 počutim se tak, da bi škatlo čikov požrl : 12h brez čika, počasi nastaja kriza.... a bom vzdržal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ne daj se Ines, ne daj se godinama! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 lahko je tebi rečt samo že zdaj čutim krče po telesu :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mal zmrznjeno...mal me nekej v nosu zgečka, pa v grlu... :xx!: Drugač pa kar OK Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Zakaj pa ne pržgeš? A probaš nehat, al si kje tko, da ne morš? Sočustvujem s tabo. Kdaj gremo na pico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 reko sem si, ajde da vidimo če zmoreš , zaj pa trpim ko hudič , je bo brt pol prneso pico . žrem pa že celi dan, a so to živci? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Kdaj pol, če me ni tm? To ne vela!!!! Ja, itak, da so živci. Baje je ta prve 3 dni cel hudič. :xx!: Madona, se boš pol zredu, če boš nehal. Sej prov, ti bo prov pasala kaka kila gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 kila že kila samo ne v trebuh a pol bo noč hudičeva danes jaz sem pripravljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hohoho, bi te rada vidla, ja, k se boš ponoči tresu. Pazi, da vmesne stene ne podreš! Ampakdržim pesti zate, svaka ti čast! Pa glej, da boš zdržu! x!x Nemoj, da ti ustanem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 finta je da sem vedel da bo hudo, samo tah zahrbtno hudo pa tud ne .... a veš kaj mam zaj v glavi en sam pepelnik, nabasan s čiki :D:D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Eh...ti raj našpari ta dnar, k bi ga ta tedn za čike zapravu, pa me pelješ bovlat, da te razsujem. Ok? Zmejnenu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh...ti raj našpari ta dnar, k bi ga ta tedn za čike zapravu, pa me pelješ bovlat, da te razsujem. Ok? Zmejnenu! daj daj daj, ti boš mene razsula zmenjeno ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 A robčke s sabo prnesem? Samo ne smeš kadit zraven, če ne ne grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hja če me dark force premaga, pol bog pomagaj :D:D luk .... čččššššš.... čččččššššš.... ajm jor fadr .... čččššššš.....čččččššššš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja če me dark force premaga, pol bog pomagaj :D:D luk .... čččššššš.... čččččššššš.... ajm jor fadr .... čččššššš.....čččččššššš.... Te prec zamenjam. A te lahko od zaj naprej kličem ata? Nikol ne podcenjuj začetniške sreče. Upam samo, da me ne bo s kroglo vred odneslo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 kliči kak češ boli me tič , zgubla boš pa seeno.... ok zaj lahko celi tedn vadiš, v btcju al kje že mate vi to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.