untitled 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 23ur brez čika.... grrrrrrrrrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>23ur brez čika.... grrrrrrrrrrr PRIDEN!!!!! Jst sm pa fajn. Ne super, ne odlično, ne slabo, ampak fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 V reu sem... nekako zaspano, premraženo... ampak bomo prežvel.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 drugac sem vredu, sam zebe me ko cucka Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 30h brez čika...... stanje zadovoljivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>30h brez čika...... stanje zadovoljivo cestitam, kar tko naprej!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>30h brez čika...... stanje zadovoljivočestitam.... mene pa še vedno zebe.... se mi že poje: "Zima, zima bela........"......... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 hvala - hvala 36h brez čika.... kriza se zopet stopnjuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 nena mi tu zavijaj z okami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 o kok se mi je zdele en čikec zlustov drgac sm pa prov fletn.. nc novga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Našponano .....cel dan že tekam naokoli : .... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Najboljš! Jupije-je-je, jupije-je-je. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 kr vredu, čeprou bi lahk blo bolš no pa sej to itak še bo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala - hvala 36h brez čika.... kriza se zopet stopnjuje Če si zdržu, je zdele 52 ur brez? A si, a si? Priden. Jst sm kr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ua...kva paše... sm bl po vremenu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ua...kva paše... Kva s packa, tišrt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kr vredu, čeprou bi lahk blo bolš no pa sej to itak še bo en za boljše počutje jaz sem pa zmeraj malo je mraz drugače pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 tišrt sm že slišala textilka... tišrt pa še ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm že slišala textilka... tišrt pa še ne... Hihi. Me je blo strah, da me boš vprašala, zakaj morš rit tiščat? rit tiščat = tišrt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 na to viš, pa nisem pomislila... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm že slišala textilka... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 dons se počutm, utrujeno, ne prevec zdravo... nahodna sm, pa še glava me je zjutri bolela, tko da sm kr doma ostala... in zdej bluzim pred racunalnikom, ker vse drugo pocet, bi biu ze prevelk napor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 razpičkan sm full mi grejo na kurac nesposobni,površni in predvsem NEodgovorni ljudje!!!!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.