untitled 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 utrujen, kašljam, smoti se mi... menda mam vročino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 odlično, super, fino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 dolgočasno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ==> Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 spet lena :xx!: morm se preoblečt, pa k frizerju ... mogoče bojo palčki, k me ne bo, kej skuhal... Tut pod razno se mi ne da za šporhet... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 pocutje pri meni danes =super,pa se new look mam spet sem crno-modra okrog mozhganchkov Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 super, danke Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 :xx!: Enkratno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Danes sem predvsem zdrava in zeloooo dobre volje........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 super fajn... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Super, ampak zmatrana tko prov vse me nekak boli Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Čedalje boljše! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>utrujen, kašljam, smoti se mi... menda mam vročino Bogi. Čajčka pit! Jst sm pa fantastično...sma vpis mi je mal zamoril. Ampak se ne dam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 tesnobno,.... :xx!: Bo že. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 odlično! za vse pa, ki ste bolni ali kako drugače duševno neskladni, pa Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 cool Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 so bili že boljši dnevi - ampak dneva še ni konec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ja, dneva še ni konec in nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še bolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 naturisticno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 domov bi že šla Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 šmrkav, dekl mi bo odprlo, lačn , drugač pa super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 skurjen,prekurjen,skrokan... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 glava buba drgač pa kr ok.. zadovoljena... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>glava bubadrgač pa kr ok.. zadovoljena... ooohohooo zadovoljenaaa pošteno, good for ya Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ma ja sem se ob 3 zbudila, pa mi je pasal.. pa sm si vzewa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.