Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ja sem se ob 3 zbudila, pa mi je pasal.. pa sm si vzewa GO scorpy GO!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 odkar sm z njem me čist trga... sam dons me pa ful glava boli. mogoč zarad vremena. bom šla en mau počivat k pridem dam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 pičk čivša pamet!!! kok se dones psihično bedno počutm... fuckin shit... karakter pa tak :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 i feel gudy... zmer bolš.... pa postla je tud zmer bližje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>i feel gudy... zmer bolš.... pa postla je tud zmer bližje dej ne rajci s postlo, js bi tud šou spat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 hehe did i do that? no sej bom nehala... k grem kr ležat... spat za ene 4 ure... pol vstanem za ene 2 pa nazaj še za ene 4 al pa 5 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ja, te čist zastopm, Aiwa, sploh če te skos tipček v postli čaka aja, Seal, a ti v Žirovnico hodiš striptiz gledat vsako sredo? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 am..pol ce prov razumem se vsako sredo vidta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Zanič se počutim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 http://www.jokaroo.com/funnyvideos/getting...daymorning.html Tako kot tale medo. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 pa sploh ne švoh.... sem pa malo razpižen, čakam samo da mi prekipi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Odlično, na vseh nivojih sem bila nekaj švohcana par dni, tkole psihično, sem nekaj predelovala in dojela za kaj se gre. ŽIVI SE SAMO ENKRAT. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ta rdeča :xx!: :xx!: :xx!: in še enkat :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 dezevno super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 odlično, popil sm dve cocacoli in sm res fajn za med rjuhe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Sedaj , ko bo pa konec šihta, bom pa ! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta rdeča :xx!: :xx!: :xx!: in še enkat :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ŽIVČNAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 počutm se najboljš I'm so happy Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 pocutje "zupa zupa" Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 super počutje, ko je danes mogoče moj zadnji delovni dan...pa sm danes naredil ful velik, pa kr ne morm nehat... kozorog pač... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 počutje je v redu. sam en me jezi s svojimi tečnimi... k bi biw pred menstro!!!! matr!!! drugač je pa super dober dan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>počutje je v redu. sam en me jezi s svojimi tečnimi... k bi biw pred menstro!!!! matr!!! drugač je pa super dober dan Hit povej, ker je, da ga na gobc, težaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 a bi ga? no dej ga. mu tok prvošm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 kašljam ko da bi 15 let kadil ... prehlajen še vedno. drugač pa super, kr mi je sodelavka danes ponudla cuker Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.