Todika 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 zebeeeeeeeeeeee........madona si grem na živce k sm tk zjamrana sam celo zimo bo tk....enostavno morš popizdit kok je mrzlo :xx!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Eh...ni tolk mrzlo... sam ene ste bolj zmrznjene... vidim pri svoji svakinji...poleg CK majo še kalorifer, ona v dveh jopah, štunfi do popka...jez pa v kratkih rokavih... k je vroče kt pr norcih Počutje pa bl tko-tko... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Obupno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>počutje: :xx!: <{POST_SNAPBACK}>Obupno... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ]<{POST_SNAPBACK}>Eh...ni tolk mrzlo... sam ene ste bolj zmrznjene... vidim pri svoji svakinji...poleg CK majo še kalorifer, ona v dveh jopah, štunfi do popka...jez pa v kratkih rokavih... k je vroče kt pr norcih Počutje pa bl tko-tko... pajade sm včeri pred tv zaspala, je moj reku da je prevrjov č sm še sploh živa, k sm mela tok mrzle roke pa vse da se je ustrašu da me je pobralo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Amis - ne daj se sej veš, da se ne dam....sam kakšen dan mam pa pravico pi*, pa se slabo počutit...sej gre zmer mimo.... pa še zeeeebbbeeeee meeeee..... tinal...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 recept za otoplitev: nej vaši dragi vzamejo dopust, da se bodo ceu dan ob vas stiskal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 grrrrrrrr... pretepaškopa zebe me....brrrrrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>recept za otoplitev: nej vaši dragi vzamejo dopust, da se bodo ceu dan ob vas stiskal ti jaz povem za recept - naj moji dragi vzamejo dopust pa se mi za nekaj dni spokajo izpred oči glavo mi bo razneslo... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti jaz povem za recept - naj moji dragi vzamejo dopust pa se mi za nekaj dni spokajo izpred oči glavo mi bo razneslo... :xx!: zeblo te bo pa še vseen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 v banjo natočiš toplo vodo, okrog nje razporediš svečke, ne pozabiš na penečo kopel, družbo ti dela dobra glasba, kozarček dobrega vinčka... z leti spoznaš da si sam sebi lahko tudi enkratna družba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 spočita, naspana... počutm se odlično Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 dons je tak fajn dan za poležavanje je treba izkoristit vsako minutko Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 nič kaj dobro... žalostno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 priznam, jaz tud mičkeno razočarana.. ampak na določene stvari ne morem vplivati... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>grrrrrrrr... pretepaškopa zebe me....brrrrrrr uf ti pa si nasilna, bogi tisti, ki te bo imel, še pogret te ne bo upal cool Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Razočaran. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ....čudno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ...."nabrušeno"... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf ti pa si nasilna, bogi tisti, ki te bo imel, še pogret te ne bo upal cool A zdej si hotu s tem namignt, da si ti pogumen? Dons me pa ubijalsko glava boli...migrena spet. Cew žur. Nom rekla, da sm tečna, k bo Seal spet kak napad dubu. Se prav, da sm odlične volje, vsa prešerno nasmejana, raznežena, polna ljubezni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 I feel GOOD! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Trenutno za en qrc, k me tok glava boli. Sej jokam lih ne, k sm že tik navajena, sam meša se mi od bolečine! NEHI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trenutno za en qrc, k me tok glava boli. Sej jokam lih ne, k sm že tik navajena, sam meša se mi od bolečine! NEHI! Dej probi z reikijem..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej probi z reikijem..... Ma sej sm tablet vzela...v službi glih ne morm :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.