child 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ker sem dobila plačo,se mi zdi da sm dobila tut krila.kok smešn ubistvu,zarad dnarja Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>I'm in heaven s tabo bi bil jest tut v nebesih, ja in child, kolk visoko letaš je čist odvisno od višine plače Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 dons je pa počutje velik bolš kot učer pr men, kr uredu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Srečnaaaaaaaaaa Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 počutje je ful super. zelo zanimiv dan za mano. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Danes pa kot bi se izmenjali vsi štirje letni časi :xx!: , ali pa na toboganu, včasih gor, včasih pa tudi dol, sedajle bo zima, pa grem spat, jutri pa v nove zmage Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ko kneipanje...priprava na zimo.... mimogrede karte sem vrgla v kanto...lažejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ko kneipanje...priprava na zimo.... mimogrede karte sem vrgla v kanto...lažejo Dobra si Lia , torej midva začenjava JUTRI iz nule , znova , OK, lepe sanje, lep torek in srečno, HKS.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Sam danes pa sem fajn zmatran...v glavnem razpoloženje prav za se hitit v pojsteljo in spat do naslednjega tedna... V glavnem zjeban ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 počutje lenobno...nekak nisem storilen, kar ni dobro pred začetkom faksa boga Dianca, čimprej se pocajtej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 mal sem žalostna Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mal sem žalostna Biče bolje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>boli plexus, bohbomagi U kakšna ženska postava! Boš z lahkoto rodila! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 kadar sem slabe volje, mi je treba samo pogledat slikco naše Diane, pa se takoj počutim odlično! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Bi mogla delat pa je Siol crknu (firmin page stoji na Siolu) .... POČITNICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Pijem jutranjo kavico ~o) sanjam o tisti povišici, joj jst morm živet v svetu dobrih šefov in si mislim: These words are my own, from my flow I love you, I love you, I love you, I love you Včeri je blo čist dbest lalalala, you fill my heart with gladness, take away all my sadness, ease my troubles, that's what you do ....moj wotrok je še tooooooolk wotrok ampak, sej se trudi, odrašča obrača delnice, to je good sign pa vedno me spravi v dobro voljo kadar sem na tleh, zato pa se danes smejem čeprav zunaj ni sončka mam jst svojga Joj zdej sem pa že prav osladna burn baby burn Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..na štrbunk. ------ zelim vse dobro tebi in tvoji bejbiki. da bo priden in vesel otroček, ti pa srecna mamica. pa ociju tudi, da bo priden. Hvala cat woman! pri očiju se pojavi težava s pridnostjo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 A se kdo javi, da jih dobi na nos? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 to pa ne...lahko pa jaz koga..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 super, polna energije Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 K da bi me tank zgazu .....naprej in v rigverc. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>K da bi me tank zgazu .....naprej in v rigverc. Komu praviš...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Sam.....če bi to blo od tega k bi me "tangica" zgazla se neb prtoževal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam.....če bi to blo od tega k bi me "tangica" zgazla se neb prtoževal.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Nemiren, utrujen in ob tem nabit z energijo...morda jo imam preveč !? Grem na en lep sprehod v naravo...pol pa še na en obilen tek, da vidim kako se bo vse skupaj speljalo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.