cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 zaspano in razizdjeno Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 nism dons lih najbolš... najslabš pa tud ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>nism dons lih najbolš... najslabš pa tud ne SIGURNA? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 precej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zaspano in razizdjeno Na tvoji ikonci mi ne delujes prou nc zaspan in razidzen! A si ti tut sigurna, d si u takm stanju? Men se pa prou n zdis!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na tvoji ikonci mi ne delujes prou nc zaspan in razidzen! A si ti tut sigurna, d si u takm stanju? Men se pa prou n zdis!!!eh mal sm bla zarad stanovanjskega problema,no.....sam sem drugache ok. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>precej ....no, pol pa pejt mal vice citat, pa k jih bos precitala, se spet jau, kaksn je tvoj stanje! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh mal sm bla zarad stanovanjskega problema,no.....sam sem drugache ok. Glede na stanovanjske razmere ti pa povem 1 vic: Mujo gre gledat svoj nou socijaln stnvanje. Direktor mu ga raskazuje: Evo Mujo, tukaj imas spalnico, tuki kuhinjo, kle je otroska soba, levo dnevna soba, tudi balkon je, kopalnica in na koncu se WC.Mujo se prime za glavo: Joooooooj, kakve mi nesrece, WC, i to baaaaaas u mom stanu!!!! ....ahahahaaaaa..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 mčkn glavoboleče. drgač pa veslo razpoložena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mčkn glavoboleče. drgač pa veslo razpoložena. ...na, mau muske ti nau skodval, ne? D naus kr nprej tozla, ne! Se ubnasas k ena Tozibaba, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Utrujena......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 skratka, super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 razsvetljeno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 supperrrrrrrr, krasnooooooooo, dbest! Upam, da me zdej kdo ne sovraž? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Psihično čist super, sam fizično....še zdej me vse boli od 3urnega striženja žive meje Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 jaz pa ful nekaj nemirna za znoret ... po moje bo tole scip ...mene vedno trga ene tri dni prej, ko pride luna, ko je polna/prazna ... takrat sem ze cisto OK v glavnem...trga me prav valovi, totalno noro, 5 minut ok, 5 minut zmesana, 5 minut zivcna, 5 minut cool ... jaojao Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 prazna... čisto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 dajmo se malo pobrat no, deklice drage .... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 počutm se sveže Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Misel za danes: "Ker se cenim." LP sicer se je malo tezko cenit, ko si ful smotan, ampak ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 za en k.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ...dan.... za use tiste, k n veste, kuko se pucut'te: Puglej se u spegu, pol pa se enkrat napis, kwa si vidu u speglu, pol pa preciti tist, k si prej napisu, pa bos vidu, d je cist drugac!!! ... no, probi! ... denje.... Binga_Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> sicer se je malo tezko cenit, ko si ful smotan, ampak ... včasih te pa mogoče ravno zaradi tega stvari pripeljejo do tega, kar občutim...ampak, saj veš, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.