Liu 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 zaspana, zalostna, navelicana Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Spet zelo :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 dobre volje kot že dolgo ne upam da zdrži razpoloženje čez vikenditak bom vzrok za dobro voljo še (vsaj enkrat) videl danes Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 povoženo :xx!:drugač pa kul, 5rca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 povoženo :xx!:drugač pa kul, 5rca CASHYYYYYYYYY a maste v GORJAH kej soncaaa da pridem na POKLJUKO ... čeprav je megla, počutje prav nč megleno... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 isto je, ko na Bledu, hehe čist megleno kljub temu lepo vabljena v Gorje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 zmačkano, ampak sem kul Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Še sama ne vem... en moment sm vsa naspidirana in sm hepi , nasledn moment bi pa najraj populila vse kocine mojmu dragemu (in to eno za drugo - lepo počas!!! ) - dobr da ma jeklene živce in si to dejansko lahko včasih celo privoščim hehe - takrat jih ma ziher za ušesi - pa ne dlak... ) Joj, kolk uživam zdejle, k delam Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ok byba jast te na ples povabim ne bit žalostna /no jaz pa sem dobre volje ker grem sedaj kosilo jest njam in vsem enako papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Počutje je kul, kljub temu, da sem šla spat ob dveh ponoč... Pa sam še popravlja se! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Super samo,da je ponedeljek tu .... Naspane dobre naspidirane volje volje sem Zdaj grem pa super pridna bit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 nisem ql! Sploh nisem vredu, ze od srede Upam, da bo kmal ksn soncek posijal, ker zdej bi bil pa ze cajt Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 nisem ql! Sploh nisem vredu, ze od srede Upam, da bo kmal ksn soncek posijal, ker zdej bi bil pa ze cajtZamenji avatar! pa dej kakšn sonček gor! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Dej ne jamri!!! Pol greva v 300, pa boš takoj dobre volje!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 fuuuuuul dobr ravnokar od frizerja navdušena nad novim "bad girl lookom" (tko me je ati opisu ) Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Dej ne jamri!!! Pol greva v 300, pa boš takoj dobre volje!!!! hej pa sej sem ze prow dobre volje Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 jest tut od frizerja..khm frizerke...mlade luštne, hehe me je tko dobr obdelala, da sem od ugodja skori zaspal na stolu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Prow fajn razpolozena dans Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ma ne vem.... kr neki... manka mi k nimam nč točno določenga na urniku... hehehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 zmedeno se počutim le zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 razpiženo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.