cashy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 mene je pa strah pevskih vaj danes...ko sem bil prehlajen, pa se mi je glas skvaru, pa nič nisem mogel vadit...še zdaj nimam dobrega glasu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. december 2005 Avtor Prijavi Deli 6. december 2005 nč jokat, sej bo vse dobr! sm tko kot hočem da sm... dobr! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 mene je pa strah pevskih vaj danes...ko sem bil prehlajen, pa se mi je glas skvaru, pa nič nisem mogel vadit...še zdaj nimam dobrega glasu... sej bo, pač si biu prehlajen in ti ni zamerit al pa ne jet pa rač da si meu drisko in si biu ves čas na wc-ju! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 heh, sem šel, pa je po 10 min videl, da nima smisla nadaljevat z vajami, ko sm hripav...pol mi je pa dal celo bukvo klasik za klavir in nekaj swingovskih za klavir...the best bom zdej to mal študirou Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ok, sam se ti pa da... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 počutim se kot da bi biu noseč A ti tut! am tko sm navajen in je tudi hitreje (nevem = ce pises v dialektu, a ne, ce ne pa je ne vem!) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 utrujeno, drugač ka odlično ker sem bil včeraj na turniruju 15 (prgemblal vlke dnarje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Danes sem je en slep norec zaletel vame Moj bmw je poškodovan Ko je videl, da sem noseča, se je skoraj sesedel, jaz pa sem ga uspela označit preden sem se jaz na ultrazvoku je bilo vse bp. Sem se bala za pupiko, ker me je zračna blazina kar močno stisnila. konec dober, vse dobro. Pa dva šiva sem dobila na arkado, sem z glavo pobožala stebriček Vse brez anestetika, zaradi otroka! Auč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Danes sem je en slep norec zaletel vame Moj bmw je poškodovan Ko je videl, da sem noseča, se je skoraj sesedel, jaz pa sem ga uspela označit preden sem se jaz na ultrazvoku je bilo vse bp. Sem se bala za pupiko, ker me je zračna blazina kar močno stisnila. konec dober, vse dobro. Pa dva šiva sem dobila na arkado, sem z glavo pobožala stebriček Vse brez anestetika, zaradi otroka! Auč! Joj, sam, da sta ok s pupiko! Drži se!!!! Nej očka mal popiha, da bo vse ok! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Imam en rog in sem malo podobna vse je zatečeno, jutri bo pa še bolj :xx!: samo obkladke si lahko dajem, kljuva me pa tako, kot bi imela na glavi vrano! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 To kazen božja! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Imam en rog in sem malo podobna vse je zatečeno, jutri bo pa še bolj :xx!: samo obkladke si lahko dajem, kljuva me pa tako, kot bi imela na glavi vrano! Izteklo se je v bistvu srečno, tisto kljuvanje boš pa preživela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 oh ja kot nov, nevem če bom danes sploh lahko zaspau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 To kazen božja! Zakaj pa? Izteklo se je v bistvu srečno, tisto kljuvanje boš pa preživela. Ja, bom! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Zakaj pa? K si mal preveč "nagajiva"........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ja buc,buc, buuuc Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 pa dobr tek! gre kdo na enga bika? za kosilo? Pravjo, da so bikova jajca dobra Jih raje ne jem, ker bi imel občutek, da jem svoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Zebe me v noge. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Zebe me v noge. :xx!: Pojdi spat............ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Pojdi spat............ Dober nasvet! Lepo pančki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Totalno v pizdi....se bo treba čimprej v roke vzet! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Danes se počutim odlično........po drugi strani p anervozno, ker se moram učiiiiiiiiiiit,..............., pa tak rojstni dan.............. Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Juhuuuuuuuuuu.Dons sm frej.Končn.Grem kljub vremenu mal v naravo da si mal baterije nafilam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 http://www.smeski.com/razni/ljubezen/034.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.