Lejka 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Naravnost fantastično Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 super sam pr sosedah streho menjajo pa skos s tistim kladvam taučejo deske... druga pa je res vse lepo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Zelo zelo lepo mi je... Spet sem prišla domov z goro čudežnih kremic, losjonov, masažnih olj, serumov za konice, sprejev za lesk in obnavljanje las, preparatov za učvrstitev kože... Poleg tega, da imam za vsak centimeter kože drugo kremo proti gubam :DZdaj pa v kopalnico se pripravljat na poletje!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Zelo zelo lepo mi je... Spet sem prišla domov z goro čudežnih kremic, losjonov, masažnih olj, serumov za konice, sprejev za lesk in obnavljanje las, preparatov za učvrstitev kože... Poleg tega, da imam za vsak centimeter kože drugo kremo proti gubam Zdaj pa v kopalnico se pripravljat na poletje!! a si ti na lotu zadela? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ah kjeee... Če bi na lotu zadela, bi šla La Prairie kremce kupovat Samo treba je redno obnavljat zaloge, da česa ne zmanjka Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Veselaaaaaaaaaaaaa, sem danes izvedela, da mi je zadnji izpit uspel z 10............ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Veselaaaaaaaaaaaaa, sem danes izvedela, da mi je zadnji izpit uspel z 10............ Bravo!!! Jaz še vedno čist pomladno Pa pred 9 minutami se je čist zares pomlad začela!!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Veselaaaaaaaaaaaaa, sem danes izvedela, da mi je zadnji izpit uspel z 10............ piflerka ne sej ne no bravo počutje spet dobro ker sm ugotovu da me noga skor več ne boli Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 počutje spet dobro ker sm ugotovu da me noga skor več ne boli Ja fino Kaj pa zdej pride na vrsto Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 nevem s kolegom sva se zmenla da začneva z parkour kumi čakam... pa se zna zgodit da kaj gre Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Veselaaaaaaaaaaaaa, sem danes izvedela, da mi je zadnji izpit uspel z 10............ čestitke zaspana že , pa še vedno buškasta Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 waaaaaaaa, sem pa zgoden danes , kr neki, pravjo zlata ura rana ura, no do zdele ko to tipkam sem že obrit, pa mandeljevo kremo mam na obrazu, je v službi fuuulll suh zrak, bom vidu če bo to kaj pomagal. Počutje torej: feeling obritega, z okusom po mandlih Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Dons bo lep dan, ga je treba izkoristit, ker bo jutri spet oblačno.V dobro voljo me spravlja že sama misel, da je pomlad, moj najljubši letni čas. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 danes sem pa čisto hin kot megla se vlečem naokoli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 mal zaspano, sicer pa okej Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 mal zmatran... drgač pa,... slabo vreme... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Zaupam sama sebi,zato zaupam tudi tebi,vem da ti sede in da si mi opora. Ne počutim se več osamljene na svoji poti... DOBIVATI IZKUŠNJE POMENI DELATI NAPAKE x!x Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 prazne baterije..... totalno izcrpana...... :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 av, av, av....me tko bolijo jajčniki, da bom popiz.... :!!: upam, da bo jutr bolš...da bom lohk šla na aerobiko...k drgač bom kr znorela....pa še ta vreme, ga serje Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 buška že skoraj zginla sicer pa malce zaspana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 js tud grem samo še med rjuhe... fullll sm zaspan sm bil fullll priden dones nojčkoj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 počutje...kot da je konvoj valjarjev vozil po meni gor in dol....sej pravim...smisel za gradbeno mehanizacijo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pa kwa ste dons vsi čist down? men pa energy na višku Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 js sem sam fizično down...kako pa naj z mal pod 40 °.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.