Mihaelos 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Mislem kvaaaaaaaaa! Ob 18 bi lahko zaspal kot bi s prstom mignil zdej pa nemoreeeeeemmm Pa kaj je zdej to!! Zaradi tega se počutim slabo al pa tud ne. Ne ne zaradi tega ne bom slabe volje!!! Kr neki, no priznam pa, da mi je malo dooooooooolgčas. Torej počutije je dolgoooočasnoooooooo! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 naspiderana...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 zvedla slabo novico Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 včasih glavno, včasih pa sam stransko hmmmmm ja..... tista kuglca zna popeljat do sedmih nebes, če ma seveda dobrega vodnika itak Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 itak mmhmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 zvedla slabo novico sej bo boljšJst pa odlično Danes sem se super imela Lih sem izpod tuša, čist dišeča ... zdej pa spat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 sej bo boljšJst pa odlično Danes sem se super imela Lih sem izpod tuša, čist dišeča ... zdej pa spat hvala. saj ni nič takega, samo odpadel žur vikend v lj, ker prijateljica zbolela pa lepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hvala. saj ni nič takega, samo odpadel žur vikend v lj, ker prijateljica zbolela pa lepe sanje Hvala Upam, da me kej lepega obišče ponoči Do vikenda je še lih dost cajta, da se kakšen fajn žur še najde Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 nafitnesirana, zdej pa spet delat mam praktično 3 šihte ta tedn groza, bog ve če bom šla sploh kej spat ... bomo vidl drugač pa počutje ... kr energično ... mogoče sm zdej že mejčken utrujena od precej divjega dneva ... ampak bo treba še mal zdržat ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 zaspan v pm... sam spat pa ne morem... dobr da še pišem lah, čeprau morm vsako tretjo črko popravit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Počutje odlično! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 neki zabuhl Preveč spal... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 pol so me pa zjutraj kantari zbudli mene tud!!!! je piskal, k so šli v rikverc Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 super, dolg spanec, mi ni bilo treba uro prej na šiht pridet druidka, sploh ne dvomim, da si ne bi za vikend znala drugače poiskat žur...verjamem, da bo še veselo Tanči, pazi, da se ne boš prekurila... 3 šihte delat je pa le nekam utrudljivo, a ne? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ful še zaspano Premal zraka je na šihtu pomoje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Glede na to, da sem spala dobri 2 urci se počutim super Sploh zato, ker mi je ratal vse spelat tko, kot sem obljubila Ja Cashy trije šihti ... je preveč ... ampak pač pride tko, ko navalijo vsi naenkrat, sej naslednji teden pa nimam nobene službe Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 v šol... bad Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 fulllll se mi gre v kino pa še raje bi imela enga frenda s seboj, pa nobenga ni......... zato mi gre najo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 zaspana, lena,....dons ne bo nč od mene... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Khm. Zabavna sem Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 kaj bad? saj bo vse ok vse bo to šlo mimo, in čez čas se nam zdijo vse težave za nazaj, malenkosti in brezveze da smo se s tem obremenjevali. v glavnem, vse bo OK hvala, pa sej je blo ok, sam ko je internet tko počasa delov... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Fajno sm.... Čeprov me mal grlo zeza, se mi dogajajo pozitivne spremembe v lajfu, tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Vaaaaaaaaaaaaa spet poln energije. No kje je dons sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Počutje: kot da bi pojedel energijsko ploščico iz Hervisa in spil red bull , . Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 kul! spucaj viruse, mogoče bo pomagalo. jaz sem danes naložila Pando, pa je šlo nekaj v k. , neke nastavitve in nisem mogla na net, pa sem ga zbrisala. zdaj imam spet Ad-Aware. drugače pa nimam preveč težav z virusi... v šol je net počasn, virus gor al pa dol Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.