Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Mislem kvaaaaaaaaa! Ob 18 bi lahko zaspal kot bi s prstom mignil zdej pa nemoreeeeeemmm :C: Pa kaj je zdej to!! Zaradi tega se počutim slabo al pa tud ne. Ne ne zaradi tega ne bom slabe volje!!! Kr neki, no priznam pa, da mi je malo dooooooooolgčas. Torej počutije je dolgoooočasnoooooooo! :eek:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Deli na socialnih omrežjih

včasih glavno, včasih pa sam stransko x:Dx hmmmmm ja..... tista kuglca zna popeljat do sedmih nebes, če ma seveda dobrega vodnika x:Dx x:px x:Ix

itak :devil: xflirtx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

xwizardx sej bo boljš

Jst pa odlično xDDx Danes sem se super imela :hepko: Lih sem izpod tuša, čist dišeča ... zdej pa spat :flowerface: :P

hvala. saj ni nič takega, samo odpadel žur vikend v lj, ker prijateljica zbolela :o|o:

pa lepe sanje x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

hvala. saj ni nič takega, samo odpadel žur vikend v lj, ker prijateljica zbolela :o|o:

pa lepe sanje x:)x

Hvala x:Xx Upam, da me kej lepega obišče ponoči xDDx Do vikenda je še lih dost cajta, da se kakšen fajn žur še najde :palec: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

nafitnesirana, zdej pa spet delat xrolleyesx mam praktično 3 šihte ta tedn xrolleyesx groza, bog ve če bom šla sploh kej spat ... :o|o: bomo vidl x:)x drugač pa počutje ... kr energično ... mogoče sm zdej že mejčken utrujena od precej divjega dneva ... ampak bo treba še mal zdržat ... x:)x :palec:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

super, dolg spanec, mi ni bilo treba uro prej na šiht pridet x:px

druidka, sploh ne dvomim, da si ne bi za vikend znala drugače poiskat žur...verjamem, da bo še veselo x;)x

Tanči, pazi, da se ne boš prekurila... 3 šihte delat je pa le nekam utrudljivo, a ne? :8):

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Glede na to, da sem spala dobri 2 urci se počutim super x:Dx :inocent: Sploh zato, ker mi je ratal vse spelat tko, kot sem obljubila :palec: x:Dx :onfire: Ja Cashy trije šihti ... je preveč ... ampak pač pride tko, ko navalijo vsi naenkrat, xrolleyesx sej naslednji teden pa nimam nobene službe x:)x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Vaaaaaaaaaaaaa spet poln energije. No kje je dons sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Počutje: kot da bi pojedel energijsko ploščico iz Hervisa in spil red bull x:Dx , :vio: .

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...