Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Patrickolenc, moj musklfiber je pol v primerjavi s tem kar gostiš ti, mačji kašelj! x;)x

Želim ti cel kup pozitivnih misli, dobre filme, zanimive vsebine, oranže, kako tortico za dušo in onega škrata, ki nosi zdravje! x:)x xrosex :flowers:

Deli na socialnih omrežjih

Super! x:Dx

Na bolniški že od včeraj, pa še jutri bom, pa za vikend mi ne bo treba dalat... x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

... verjetno zato, ker sem bila včeraj čist avgustovsko oblečena :xx!:

ok no sej pa pozimi ne boš bolna ;)

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Pravzaprav danes sploh ni bil slab dan, pa sem zdele neki čist hin. Pa noge mi gorijo, pa mal me trebuh boli. Stran se bom vrgel ... :xx!:

lalala

Tako hudo pa menda ni,da bi se moral stran vržt...malo čajčka pa spat x^x x^x

moje počutje....zaenkrat zelo dobro x:Dx x^x x;)x

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Kr neki sm zaspan xrolleyesx

Zdej pa že orng zaspan xrolleyesx :o|o:

:eek: x:Dx

Nič čudnega... x:Dx

Če vmes nisi nič spal... x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:eek: xrolleyesx :sniky:

Bolniška... :vragec:

Se je hotel en noht poslovit od mene, pa mu ne dam... :vragec: x:Dx

Dobil antibiotike, pa zgleda da delujejo tudi na prebavo... :wOOt: :wOOt: :sick:

Bo danes bolj takole:

Napišem en post, pa na wc...

Pa en post...

Pa wc...

...

itd... :vragec: x?x x:Dx

E, j*** ga, bom preživel... x^x x:Dx

Uf, alef...zdej s me spomnu glede nohta...lansk let pozim, sm se tok usekala v noht, da me je sred noči zbudila bolečina in kljuvanje v njem in sm si ga 1 uro sama dol rezala, v živo. Pa mi je ratal, pa sm si pol vse sama lepo pozdravla in zdej je ko rožca...sam je pa fejst bolel...samo, se mi ni dal it ob 2h zjutri na kliničnga sami, da bi mi isto nardil, k sm si sama...pa kompliciral 100 na uro. xrolleyesx Ja, sm mal sado, ne? Ja, kaj češ. Mam moto diy-do it yourself. x:Dx

itak da ti bo uspel..........

ampak da si zaradi enega nohta na bolniški xrolleyesx :vragec: :xx!:

mene pa spet zebe...tuki en klimo prestavlja na minus :vio: :vragec: :vragec:

Ni šlo drugače... xrolleyesx x:Dx

Srednji prst, je bil že debelejši od palca, pa bolel je kot hudič... :vragec: x:Dx

Pa pri delu uporabljam roke, rokavic pa ne morem nosit. :vragec:

Saj je danes že normalnih dimenzij, pa noht je še vedno gor... x:Dx x:Dx

Uf, alef...zdej s me spomnu glede nohta...lansk let pozim, sm se tok usekala v noht, da me je sred noči zbudila bolečina in kljuvanje v njem in sm si ga 1 uro sama dol rezala, v živo. Pa mi je ratal, pa sm si pol vse sama lepo pozdravla in zdej je ko rožca...sam je pa fejst bolel...samo, se mi ni dal it ob 2h zjutri na kliničnga sami, da bi mi isto nardil, k sm si sama...pa kompliciral 100 na uro. xrolleyesx Ja, sm mal sado, ne? Ja, kaj češ. Mam moto diy-do it yourself. x:Dx

:eek: x?x :wOOt: :wOOt:

Za drugič, če se ti to spet zgodi...

Če se noht še drži, ga poskusi prevrtat.

Se ne zezam, resno.

Tako lahko kri in ostalo gre ven in je zelo verjetno da noht ostane.

Bolel pa ne bo nič bolj kot te že... x:Dx x:Dx :vragec:

Pravzaprav danes sploh ni bil slab dan, pa sem zdele neki čist hin. Pa noge mi gorijo, pa mal me trebuh boli. Stran se bom vrgel ... :xx!:

lalala

grem tudi jaz pomigat :xx!:

nosorog stran se vrži x:Dx :palec: xsrcx x:Dx

čaj skuhat x:Dx

Nov dan je, nič več mi ne gorijo noge, nič več me ne boli trebuh in ni mi več do tega, da bi se vrgel stran.

Nauk: Ko je bad, so brezvezne preveč razdiralne reakcije ali predajanje pesimizmu, ker se VEDNO obrne na bolje.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...