nols 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 hvalim..ne hvalim..mičken mogoče hočem povedat, da se je najlaži na luno zgovarjat.. smotani ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 smotani ste ne me hecat, ker te bom pretepla. in tokrat te bom čist zares pa saj se ne zgovarjam na luno... pač.. pride tako obdobje... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Po dobri večerji je to normalno, sedaj pa v posteljo prebavljat OK. sefe tvoja zelja je za mene ukaz.......sem ze v postelji ampak ne sama.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Romantično Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 počutm se da bi spal, pa vem, da ne bom... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 kr neki Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 poslušam elvisa , pa noge sem si ravno oskubila grem si zdaj barvo iz las sprati Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 kot tempirana smejalna bomba,ki bo vsakčas eksplodirala. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 fajn sm... danes gre vse kot po maslu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 OK. sefe tvoja zelja je za mene ukaz.......sem ze v postelji ampak ne sama.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 izven prostora in časa ... nice čudn, sam lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 finoooooo, ceu dan sam doma no ja, mogoč pa ne bom sam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 mega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 tecno kot vreme... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 biče bolje... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 netko vice??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 V bistvu sm lačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 V bistvu sm lačna. a nisi že skoraj...popolna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 zmatrana... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ra-zburjeno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Danes je enkraten sonček...počutje je itak dbest Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 božansko ... spomladansko ... sončno, nasmejano ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.