santos 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 kaj tem ženskam danes poka... dima pa folka too much ! in niti nisem dočakal dj-ja sem se raje pobral kr domov, škoda zdravja. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ne vem a me zebe a mi je vroče al sem pa u meno pršu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ne vem a me zebe a mi je vroče al sem pa u meno pršu dej nehi me strašit, če si že ti v meni, kaj naj pol jst grem h gerantologom al kak se že unim reče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ah zelim si druzbe...komej cakam da se sosolka neha ucit da greva mal ven... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 počutim se mačkasto... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shaedar 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Osamljeno, kot vsak dan. Sicer se ravno odpravljam v gozd med drevesa. Družba pa le je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ...neki podobnega mi dogaja Ma ja... vem za zdravil drgač... ene šest mescev dopusta... greva Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 :utrujeno zaspanaaaaaaaaaaaa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 nekaj se dogaja z mano.. si v mojih mislih... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Pičim danes malce v savno v terme Palace...počutje pa vsak dan boljše Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 kot schumaher Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Mogla bi izgledat nekako takole: Pa ne!! And that makes me :!!: :!!: Jao od lenobe lene! Aja pa še to: :xx!: jutri je ze ponedeljek :xx!: :xx!: Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Lačna in lena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 žalostna oz. otožna...osamljena, ampak popolnoma umirjena Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 častiš ... sej ziher si hotu rečt gremo ... ponavadi majo otroci do 6 let brezplačno ammmmmmmmmm... sej ziher si tut ti tko misla... ke kamor bi šli imajo vsi brezplačno spljoh Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Prišel iz savne čist zašvican Zdaj se velik bolje počutim. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 I've got good days and I've got bad days --- and these days are so bad that I've got no days at all and one of these days I just know I'm gonna die. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ne boš, ne boš.... Glej kak lep dan je zunaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Tako zelo sem vesela, presenečena, da obstajajo ljudje, ki znajo polepšat dan ki držijo obljubo....ki v vsem vidijo nekaj dobrega in so to kar so Res....rada te imam...morda ti tega še nisem rekla, JA ...rada na TVOJ način Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 zlooooooooooo utrujeno........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 brez osmice pa spet hoče neki bolet....grem se zadet s tabletko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 megastično sončkasto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 kuham, mal pospravljam..... lepo vreme je in zato imam veliko energije Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Mnogo boljše now that "D" days are over it's good to have friends that put you on the right place when you loose your way --- now I know I died yesterday to be reborned today Več je vrime, da se pomirim sa svitom... i kažem živote, dobar ti dan Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.