Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

:vragec: kaj tem ženskam danes poka... x:px :inocent: :o|o: dima pa folka too much ! :sick: in niti nisem dočakal dj-ja :blackeye: sem se raje pobral kr domov, škoda zdravja. x^x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

ne vem a me zebe a mi je vroče al sem pa u meno pršu

xcivx xrolleyesx :o|o:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ne vem a me zebe a mi je vroče al sem pa u meno pršu

xcivx xrolleyesx :o|o:

:eek: dej nehi me strašit, če si že ti v meni, kaj naj pol jst grem h gerantologom al kak se že unim reče :O:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ah zelim si druzbe...komej cakam da se sosolka neha ucit da greva mal ven... x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

počutim se mačkasto... :sori:
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

x:Dx x:Dx x:Dx

...neki podobnega mi dogaja xcivx :o|o: xrolleyesx

Ma ja... vem za zdravil drgač... ene šest mescev dopusta... greva x?x x:px

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Mogla bi izgledat nekako takole: xbookx

Pa ne!! :angry:

And that makes me :mad2: :bomb: :!!: :!!:

Jao od lenobe lene! :(

Aja pa še to:

:xx!: jutri je ze ponedeljek :xx!: :xx!:

... Say what you mean

And mean what you say ...

žalostna oz. otožna...osamljena, ampak popolnoma umirjena

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

častiš x?x x:px ... sej ziher si hotu rečt gremo xcivx x:Dx ... ponavadi majo otroci do 6 let brezplačno x;)x x:Dx x:px

ammmmmmmmmm...

sej ziher si tut ti tko misla... ke kamor bi šli imajo vsi brezplačno spljoh x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

I've got good days and I've got bad days --- and these days are so bad that I've got no days at all :sori: and one of these days I just know I'm gonna die.

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Tako zelo sem vesela, presenečena, da obstajajo ljudje, ki znajo polepšat dan x:px

ki držijo obljubo....ki v vsem vidijo nekaj dobrega in so to kar so x:)x

Res....rada te imam...morda ti tega še nisem rekla, JA ...rada na TVOJ način xsrcx

kuham, mal pospravljam..... lepo vreme je in zato imam veliko energije

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Mnogo boljše now that "D" days are over x:)x it's good to have friends that put you on the right place when you loose your way --- now I know I died yesterday to be reborned today :flowerface:

Več je vrime, da se pomirim sa svitom... i kažem živote, dobar ti dan xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...