Ksenia 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 še najbolj od vsega maram dolgčas... pa se me izogiba v širokem loku kaj je že to dolgčas... spi se mi, noge me bolijo, gledam paradajz pa se mi ga ne da pripravit, pod tuš bi šla pa se mi ne da... upam, da bom vsaj spala danes, ker ko se enkrat vležem sem tko sesuta da tud spanja ni...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Fajn sem.. .Polna energije..čeprav je tako tužno vreme...ni sončka.. :xx!: Vglavnem bom mela spet kr delovni dan in to ne v službi ,ampak kr doma..Zdjle se bom počasi spravla kosilo kuhat..pol bom naredla tiramisu...pa stanovanje morem mal spucat... Všeč mi je ,ko mam spet tolk energije... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 pa kaj vem, mi nič ne manjka, vsaj delam se, da mi ne Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 SUPER ker je dobila VIKTORJA od moje sefice hcerka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 evo, pa ravno prav, da grem mal žurat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Kdo je Viktor bemu? un ki misli da je Oscar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Prijatelji so me poklicali, če grem ven, pa sem asocialna, kot vedno. Lubija pa tudi ni. Folk ne šteka, da rabim vikende zase. Ni mi do žuranja, popivanja, ničesar. To mi delamo med tednom, če. Nedružabnež, kaj češ. Že tko imam dost folka, k po glav skače... Zato gledam ker movie bom gledala, potem pa v mižale... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
selanjoze 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Počutim se takole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 jst tud... danes sem v številkah... pa ene naloge imam na vesti že preveč dolgo časa, pa tisti plonkič za blagajno moram preučit - boni dveh vrst, pa kartice pa še še ene kartice pa kombinacije pa....pa otroške številke me čakajo da jih osvojim... a čem kr spat? da ne omenjam likanja pa čiščenja danes mi je vseeno ama baš za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 čist Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 pri takem mrakobnem vremenu pa res ne more bit drugače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Danes se počutim čist nemočno in na živce mi gre to in ker vem da hoče, da se tako počutim --- bom v temu trenutku rekla NE RABIM TE, ZMOREM SAMA! Sama si ga bom kupila in en kurc te gleda da veš, ne boš mi več po živcih skakal in mi vsiljeval nekaj kar meni ni všeč pa če se svet podre in tako kot za vse ostale stvari ki sem jih naredila brez tvoje pomoči, da se mi niti enkrat ne upaš jemat zaslug, da sem bila slučajno za kaj od tebe odvisna dala ti bom vraga --- just watch me ker vidim da pojma nimaš kaj sem se v 24-ih letih naučila, when you weren't watching! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 danes pa sem kot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 dones je men en tak zamorjen dan pa tok nekoga pogrešam, da bom kr umrla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ...kot naše ptice iz planice.. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ZAČUDENO...in grem spat in neki lepga sanjat ne grem še spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ja itak...sanje so neki najlepšega...sanjaš lahko zeleno ali pa v barvah.....čeprav je tudi o zelencih fajn sanjat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ...misli si mi bral... grem spat...zaspana sem..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 se počutim kot mavrica. najbolj žari r d e č a. ...verjetno je lep dan vsem vam... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chapika04 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Citiraj http://shrani.si/files/1hdglixjhzw0t3.jpg včlante se na ta forum če hočete: www.chapika04.mojforum.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 počutim se tako...kot da sem prejela Viktorja...v soboto...ker so pri nekom tudi moje zasluge in sem SREČNA Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 slabo mi je bom šla danes prej v posteljo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezdica_Z 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 pogrešam nekoga Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.