Behemoth 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Križ me boli :/ Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 rabš ortopeda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 raztrešeno, sploh ne znam na zemljo priplezat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 nekako brezvoljno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 I feel good. http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-142.GIF Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 mix vsega in utrujeno, zato grem zdaj lepo dol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 sicer je lep dan... sam že cel teden slabo spim... komi čakam vikend Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 zaspana, malo me boli tudi grlo in čaaaakam da bo ura 14:00. Pol bo šele hudo, k moram! it na pogreb ene osebe k je nisem vidla 16 let... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Ne nič od tega, moram iti zaradi tega, ker mora it nekdo od družine... Hudo je zarad tega, ker ne maram hodit na pogrebe sploh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Počutim se labilno uravnovešen. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Sej nihče ne mara. Ja vem, sem se spomnila kasnej, nisem bla več kot 5 let na kakšnem, pa mi je blo še posebi... No pa ni blo hudo, še sonce je sijalo... In sem vzela nekaj homeopatskega in me je nehalo tud grlo bolet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaur 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 zalostno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Čudno..Kot ,da bi opazovala svoje življenje,vendar ga ne bi živela.. Luna me meče en mal.Tolk neumnosti sem že dans naredila..no ne glih neumnosti...napak.. Naj gre vse nekam v tri krasne ...ne bom se več sikirala in obremnjevala.. :xx!: Ni vredno..Itak se potem vse uredi in je vse natanko tako kot mora biti.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Čudno..Kot ,da bi opazovala svoje življenje,vendar ga ne bi živela.. Luna me meče en mal.Tolk neumnosti sem že dans naredila..no ne glih neumnosti...napak.. Naj gre vse nekam v tri krasne ...ne bom se več sikirala in obremnjevala.. :xx!: Ni vredno..Itak se potem vse uredi in je vse natanko tako kot mora biti.. to stanje je podobno mojemu kot da bi se življenje odvijalo mimo mene.. sploh ničesar ne čutim in mi je za vse vseeno.. čeprav mi ni, ampak zame mi je vseeno.. vseeno kaj bom naredila iz sebe skozi te dni.. zdi se, kot da me ne more več nič prizadet.. čeprav me, ampak se po eni strani počutim tako močno, po drugi pa zelo samo in šibko. sploh ne vem več kaj naj naredim, ker dnevi bežijo mimo mene.. čakam na novo jutro.. najrajše imam jutra.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Ob terančku fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Je treba nekak osmislit to naše življenje ja, še posebi ko postajaš starejši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Bolan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Bolan jst tud, ampak se kr držim.. čajčki pa to.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 jst tud, ampak se kr držim.. čajčki pa to.. Saj jaz se tudi držim, ampak ti pa po enem času dopizdi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Saj jaz se tudi držim, ampak ti pa po enem času dopizdi ne obupat.. pejt mal počivat, da mal k seb prideš.. pol pa spet pozitivne misli na okrevanje!! sej bo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 takole... http://www.wellness-center.si/img/kopel3.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Danes je eden tistih redkih dni, ko sem :xx!: . Sem imel v načrtu res dober dan, potem sem si pa malce razbil glavo. Usoda razkazuje svoje mišice pred mano in lahko samo nemočno sledim.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 ne obupat.. pejt mal počivat, da mal k seb prideš.. pol pa spet pozitivne misli na okrevanje!! sej bo.. uf, saj bi šel najraje ja takole... http://www.wellness-center.si/img/kopel3.jpgDaaaj, nea mi luštov delaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Jaz bi zdaj šel na nekaj takega http://images.inmagine.com/168nwm/stockbyte/cd249/317110rkn.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 mantis, ne bom komentirala, ker boš brisala...za vsak slučaj... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.