druidka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 sveže, ravno izpod tuša pa sonček se spet kaže Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 naj že mine...naj bo že enkrat vse mimo od tega čakanja se mi bo strgal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 nekako takole bi morala biti pa se bom delala, da sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 nekaj je v zraku...čudnega... Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Odličnooooooooooooooooo Ju3 grem v Grčijo na maturantski izlet, yahooo Bom mislil na vas ko bom pijan, torej VEDNO Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 in utrujeno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 vah...zmatrano pa še trebuh me boli :xx!: ampak ne nesme me bolet niti pod razno.... nesme in nebo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Back from Corfu Maturantski raztural, odlično blo, žal mi je da sem prišel domov Pijani do konca Najlepši spominčki: http://shrani.si/f/c/1X/1M2a6Yud/dsc00205.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 o tamali luštna fotka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMaya 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Kalimera Behy ! WB . http://i153.photobucket.com/albums/s235/revmyspace2/graphics/greetings/welcome-back/ybeachWelcome.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 o tamali luštna fotka Kalimera Behy ! WB . http://i153.photobucket.com/albums/s235/revmyspace2/graphics/greetings/welcome-back/ybeachWelcome.gifTenkju Ja Behy's back from Corfu hehe Ej smajč, veš da sem bil v isti trgovini kot je na tisti forki ki si mi jo poslala. Tam v eni ulici v gl.mestu Krf Ej čist ista je bla Pa še enih par lepih stvari sem tam noter spizdo semizdi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMaya 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Oj! Ja vem, sem dobila sms .Tam je kar toplo od vseh tistih lesenih izdelkov in ostale krame. Meni je tudi ta ulica všeč. Krf je zakon! Se pol potipkava,čau . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Ooo Behi Fajn, čim manj mislim na jutri, počas grem laufat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Oj! Ja vem, sem dobila sms .Tam je kar toplo od vseh tistih lesenih izdelkov in ostale krame. Meni je tudi ta ulica všeč. Krf je zakon! Se pol potipkava,čau .samo je pa fino tam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Nekako,povoženo........ :xx!: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 čist preveč nažrto in lenobno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Pišmeuhovsko!Nazalašč! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Lahko bi se mal bolj... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 zaspano in utrujeno spet, a bo boljše kmalu (po 2 urnem spancu, ki bo kmalu prišel na spored ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Zaspano :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Ponižano, brezvolno, potrto...... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Haaaapy Še sam 1 teden sem v šoli, naslednji teden mam 1teden prakse na psihiatriji, pol pa grem po spričevalo pa spizdim za 2 mesca bek od Mbja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Ma bolj tako. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.