untitled 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 57 ur brez čika.... slabo mi je, na trenutke vroče na trenutke me zebe.... v hercu me štikha itd itd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 sej bo minil, unititled, no...sam ne daj se! diana, kaj sploh študiraš, in kaj tako zanimivega si dobila? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 a ni to tist, ki je izginil v astralu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 po priporočilu Samsona?mislim, da je on Bardona omenjal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 en micken utrujeno. kar mi ni prevec usec, ker bi rd pocev se kej druzga kt ob osmih sov spat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 pa pejt spat zdej za eno uro, pa boš lahko do pounoči pokonc...boš lahko še marsikej naredu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ma sej ves nimam nc posebnga.. sam rd bi sov recmo na percka s prjatli.. al pa kej. bluzu bi, mal uzivov. sam k je treba ustat rd pa tud mal polezim urco zbujen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Men je pa takooo fino! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 slabo slabo kot že dolgo ne - za en k.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>slabo slabo kot že dolgo ne - za en k....Nosečnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Super Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 odlično Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nosečnost grdo vreme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 I feel good nanananana Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 no, mačona, ne ugovarjaj, kdaj se je pa Stane že zmotil? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 sstokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Zalostna sem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 SLABO Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 odlično Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 supeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 počutm se full fajn, grem uživat... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 wanesa, tud jest bi se v tvoji koži in postavci počutil več kot odlično Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 paaaaaaaaaartyyyyyyyyyyyyyy Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ah dej nehi no, to pa res nije bitno. vec k mas vec hoces.. no..ce bi bil pa js wanesa bi se pa nonstop igrov z joskicam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 lačen sem ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.