svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 da neuš hiše zrušla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 nč bat, je protipotresno zgrajena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 popizdu bom, že leta nism bil prehlajen in nič, zej pa se me kr neki prjema od včeraj naprej... brezveze, sigurn so čiki krivi :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 meditirat pejt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 očitno smo danes vsi neky prehlajeni, pa seka nas, ... ribicaaaaa!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ja čeprau mene je včer bol... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 kurc je to, če te drka vročina sam bom js vročino nazaj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 http://www.shrani.si/pics/10202352.gifhttp://www.shrani.si/pics/aap005a202354.gifEvo rabiš eno vročo kopel, pa eno fajn masažo, pa bo. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 full fajn, mi je že bolš, sam da sm vidu tele animirane figure Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Odlično se počutim!!! Grem domov!!!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 bolš bi se počutla, če mi ne bi blo treba it čez kkšno urco počas na šiht No, kljub temu sem vseen še fuuuuul dobre volje Sealček, pozdravi se Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Počutje je ok.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Jst sm se pa zdej umirila mal...je mt pršla domov in prec zagnojila neki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 We are good we are fucking beautiful... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Zmačkano in neprespano... :xx!: Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ........................resnično zmedeno........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 uf, preveč nažrto. me mami preveč razvaja in redi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kot mali nagajivi vragec.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 vse me boli ampak vseen je Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 počutim se zlo kul jutri je moj zadnji delovni dan, januar pa dopust, da se lotim diplomske...že skrajni cajt, že 3/4 leta samo v luft gledam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Počutim se ful nemirnega...kr neki :xx!: Đavo mi neda mira... Koncentracije mi manjka...nikakor se ne morem skulirat Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck, kolk sem tečen :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kuga je banda našopana, jst b vas use u red spravu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Počutje OK zadnji dan službe v tem letu...Bik, da ti povem kako je v LJ- boljše kot včeraj, pa vseeno- zame nezadovoljivo stanje na cestah! :xx!: Sicer pa sneg še vedno pada.... Pri nas pa ne pada več, vsaj zdaj ne Drugače, pa ceste zjutraj katastrofa, cestarje je ta sneg očitno presenetil Za domov, pa so s tem peskom tako pretiravali, da sem se počutil kot, da vozim po kamnolomu Drugače počutje odlično! Kaj ne bo, če se grem pa z klapo menit za novoletni žur teh žurov ni in ni konca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Sm spala zdej 2 uri, k spet ponoč delam. Zdej se pa z musko spravlam u filing. Yeah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.