Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

...a tko piki?? :C: :C: :C: ..zarad tebe sem se bakljavam odreko, ti se pa tkole okol gonis... :C: :C: :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

ne se sekirat, trpela bi z mano x:Dx

Ja, hvala enako. x;)x Take neposlušne in težke bejbe pa še nis mel. Verjem. x:px

...a tko piki?? :C: :C: :C: ..zarad tebe sem se bakljavam odreko, ti se pa tkole okol gonis... :C: :C: :C:

Lubi, bubi, pa sej veš, da sm v resnič čist tvoja, no. x:Dx

x:Dx Butl. Ne morm nekih darkerskih, pa zateženih vrtet...lohk dobiš od Whitney Houston - I will always love you! :lol: Ta je glih taka, ta prava zate! x:px x:Dx

saj je whitney houston tudi zatezena. sam neki jamra. so pa ze boljsi dream theater

x^x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

...tko, da se ga grem mal nasekat... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...tko, da se ga grem mal nasekat... x:px

tole pa odlična ideja za danes....pišuka mi manjka en odpuljen zafrkantski žur.....čist tumač...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dones me daješ ti! :inocent: x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ....tega pa še nisem slišala....da sem ko virus...... x:Dx x:Dx x:Dx .....enga virtualnega dobiš x:Xx ....sam preskeniraj ga prej..... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

nic, urana je konc... gremo na neptun... upam da se bo z neptunom ju3 tut koncalo in da ne pride do plutona.... x:px x:px x:px

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...