untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Sm spala zdej 2 uri, k spet ponoč delam. Zdej se pa z musko spravlam u filing. Yeah! ptm a bo dans glasbena želja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ptm a bo dans glasbena želja? Ja, če boš kako normalno hotu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 jas jas jas Dream Theater - Caught in a web Bom rekla....k drgač mamo bl take...novejša muska se vrti.... Sam probam pa lohk, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 no, če novejša pa za naju od Neshe ; Malo tu malo tam To pa brez problema. A kr za naju al kaj? A pol zdej že MIDVA obstajava? Sam tok, da vem, da vsem prjatlcam povem, da hodim s človekom, k ga še v življenju nism vidla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kdo pravi da hodiva? A pol ne al kaj? No, pol se pa sam za nos vlečeva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...a tko piki?? ..zarad tebe sem se bakljavam odreko, ti se pa tkole okol gonis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ne se sekirat, trpela bi z mano Ja, hvala enako. Take neposlušne in težke bejbe pa še nis mel. Verjem. ...a tko piki?? ..zarad tebe sem se bakljavam odreko, ti se pa tkole okol gonis... Lubi, bubi, pa sej veš, da sm v resnič čist tvoja, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ahm ja, nisi niti za pol škorpije iz mojga nabora, tak da uživaj srečo, dokler ti je dano E, ljubavi, ne znaš još ti mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ja, če boš kako normalno hotu. sem vedo da delaš na bednem radiu, z bedno muziko :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sem vedo da delaš na bednem radiu, z bedno muziko :xx!: Butl. Ne morm nekih darkerskih, pa zateženih vrtet...lohk dobiš od Whitney Houston - I will always love you! Ta je glih taka, ta prava zate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 take gay komade kr sama poslušaj. Še na radio Ognjišče majo bolšo muziko x!x :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 take gay komade kr sama poslušaj. Še na radio Ognjišče majo bolšo muziko x!x :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Butl. Ne morm nekih darkerskih, pa zateženih vrtet...lohk dobiš od Whitney Houston - I will always love you! Ta je glih taka, ta prava zate! saj je whitney houston tudi zatezena. sam neki jamra. so pa ze boljsi dream theater Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 take gay komade kr sama poslušaj. Še na radio Ognjišče majo bolšo muziko x!x :xx!: Sej tm delam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 utrujeno, zmozgano, staro ko svet vsi umirajo.... še malo pa bo stegnilo pete še to leto.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 boljše Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 o dlično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...tko, da se ga grem mal nasekat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...tko, da se ga grem mal nasekat... tole pa odlična ideja za danes....pišuka mi manjka en odpuljen zafrkantski žur.....čist tumač... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 sm pojedu en bonbon, zej pa se počutim radikalno kul in radikalno svež lekadolček Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 a to namest bombonov zdej že..... ....ajaaaaa....tebe prehlad daje...sej res....sorči.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 a to namest bombonov zdej že..... ....ajaaaaa....tebe prehlad daje...sej res....sorči.... dones me daješ ti! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 dones me daješ ti! ....tega pa še nisem slišala....da sem ko virus...... .....enga virtualnega dobiš ....sam preskeniraj ga prej..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 nic, urana je konc... gremo na neptun... upam da se bo z neptunom ju3 tut koncalo in da ne pride do plutona.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.