Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

nic, urana je konc... gremo na neptun... upam da se bo z neptunom ju3 tut koncalo in da ne pride do plutona.... x:px x:px x:px

aha...tako bi ga izkoristu....kakšne ideje....sam se bojim, da ti pluton vseeno ne uide..... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

... in zakva je pluton bad?

po moje noče, da ga u taspoden lejer spravi...sej veš, kako je s plutonom in njegovimi mračnimi globinami..... x:Dx x;)x

...a mormo vse novincem razlagat...

uran je odstekanost(mal smoe se tle pohecal)

neptun je droga, alkohol-na poti tja

pluton je pa zal smrt... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...a mormo vse novincem razlagat...

uran je odstekanost(mal smoe se tle pohecal)

neptun je droga, alkohol-na poti tja

pluton je pa zal smrt... :xx!:

mislim...valkira, dej hitr enga smajlija, da ga mal zbiksa! astroznalac in tle piše bedarije!....kaj pa FENIKS..... :vragec:

mislim...valkira, dej hitr enga smajlija, da ga mal zbiksa! astroznalac in tle piše bedarije!....kaj pa FENIKS..... :vragec:

...heh pluton pomeni smrt... ne sledi vedno ponovno rojstvo... sploh pa ne na istem nivoju(smrt na materialnem nivoju... in to je cist zadost da tega nocem... kaj mene briga ce bo dusa dozivela novo leto, ce moje telo ne bo uzivalo v tem)... x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...heh pluton pomeni smrt... ne sledi vedno ponovno rojstvo... sploh pa ne na istem nivoju(smrt na materialnem nivoju... in to je cist zadost da tega nocem... kaj mene briga ce bo dusa dozivela novo leto, ce moje telo ne bo uzivalo v tem)... x^x

porkaduš mularija...vse vas je treba navadit al kaj xcivx ...pa jasno, da ti ni treba fizično škripnit...sej u tem je pa čar sco transformacije.... x^x

porkaduš mularija...vse vas je treba navadit al kaj xcivx ...pa jasno, da ti ni treba fizično škripnit...sej u tem je pa čar sco transformacije.... x^x

...ma seveda da ni treba... sam je pa tko bolj zanimivo... sploh za sco... more bit cimbolj extremno!!!! x^x

ma nima veze, sam da bo kri tekla :vragec: x;)x x:Dx

..sam da me ne bo iz tega naslova na konc seskala med menstruacijo... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Svizec, probaj za foro tole ceprav je ogabno. Zmelji si skupaj eno grenivko, 2 pomaranco in stisni zraven sok limone, ne rabis cele limone. In tole zmleto ogabo pocasi po zlicah pojej brez sladkorja. Ce si prehlajejn, itak ne mores vec dost pomagat, bo grlo rablo par dni, do kakega tedna, da ozdravi. Pred to pojedino ne jes vsaj 2 uri in po njej tudi ne, tako da te antioksidantske cistilne snovi delujejo v crevesu in krvi. Saj ne vedno, vcasih pa te fore delujejo :o|o:

bom še premislu če bom probu! :xx!:

sm se pa spomnu na rum, ampak sm pol vzeu viski pa me je ful peklo :vragec: ampak je zaj bolš, lahko vsaj požiram ne da bi me bolel x:)x

možda i zvijezde gube sijaj... možda je raj prevara za kraj...

bye bye bye baby bye ... srušilo se...sveeee :xx!:

kao da je bijes, kao zadnji ples, kao da je zemljotres... xsingx bye bye bye baby bye :fiju:

va pa ra va pa ra dabarapapara wao

va pa ra va pa ra wabadabadaba

tud mene usoda tepe te dni, da sm najela dva modela da sta ji polomila vse kosti... x:Dx

x:Ox In če hočeš vedet kwa mi zdej usoda plete -> šale, kape, rokavice za moje tete...

Šale , kape , rokavice BONGA, za tvoje strice :frog:

Sleeping with Andy Warhol!

...ma seveda da ni treba... sam je pa tko bolj zanimivo... sploh za sco... more bit cimbolj extremno!!!! x^x

..sam da me ne bo iz tega naslova na konc seskala med menstruacijo... x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

bom še premislu če bom probu! :xx!:

sm se pa spomnu na rum, ampak sm pol vzeu viski pa me je ful peklo :vragec: ampak je zaj bolš, lahko vsaj požiram ne da bi me bolel x:)x

uf...a si ti že zadost star, da piješ viski..... :eek: :inocent:

kt da bi se vame naselilo nekaj tečnga :xx!: rabm nekaj opojnega :vragec: xg:Dx

vsi bi se z opojnimi substancami ukvarjali.....cccccccccc..... x;)x

http://www.shrani.si/pics/haastrek209275.gif

počutm...tko nekak... x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...