kokica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 A si ktermu glavo odšraufala in oko vun staknila..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ne,to je naznanilo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Uf, še dobr sem se že ustrašala, da boš od zdaj naprej samo še v črtastih oblekcah okol hodla. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 J, kwa pa sanjas? Sej me naujo dubl! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ma ti si z vsem žaubam namazana...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ja ne, unga bojo dubil razmesarjenega, mene pa ne cele! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 HJozstana, pusodo morm jet pumivat! Kmal bo kusiu! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 mhm..,bingy...a ti žviš kt sova?al kak si misla o tem s posodo...aia pa še neki bi prašala....am...tm ko si napisala...zaka bo rompompom? Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Bucka, rompompom bo zato, ker ena tvojih let nima kaj pocenjati do 1 h ponoci na Forumu, tip pa spi in je priden. On se nikoli ni bil niti do 22 h ne - skoraj. Dobro, marsikaj te zanima, no skoraj vse, samo vedi, da ni prav fino, ce sta oba na istem Forumu, pride ljubosumje, ti pa itak si, on pa tudi ne! ... noc... pridna ... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Bucka, rompompom bo zato, ker ena tvojih let nima kaj pocenjati do 1 h ponoci na Forumu, tip pa spi in je priden. On se nikoli ni bil niti do 22 h ne - skoraj. Dobro, marsikaj te zanima, no skoraj vse, samo vedi, da ni prav fino, ce sta oba na istem Forumu, pride ljubosumje, ti pa itak si, on pa tudi ne! ... noc... pridna ... ni res, sm biu ponoč... od 00:30 pa me je minil k ste vsi spal :xx!: pa nč nebo lubosumja... sej vemo da je net zato da se zezaš nee... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 yay vidiš kaka witch si bingy mal še u karte poglej mau si se smotla pr ljudeh...hehe joke Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ...mam filing da mi mozgani atrofirajo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 je sploh še možno, da ti atrofirajo še bolj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 zaka pa to samson? Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 je sploh še možno, da ti atrofirajo še bolj? ...mozno, mozno...lahko pridem celo do tvojega nivoja... zaka pa to samson? ...kombinacija stresa, neustrezne prehrane, prepovedanih substanc in premalo gibanja.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 grr... spet me grl boli, sam čez dan bo bolš... jutro lubika Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 a pol nauma šla dans nč vn?(uuuuuuuuaaaaaaaaa veš kdaj sm že pršla dans gor?........mhmmmmmmmmm) Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 jst že ob 8! am... ja sej prideš k men nee? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ...mozno, mozno...lahko pridem celo do tvojega nivoja... ne vem, če je možno, da taki, kot si ti, dosežejo kdaj tako izredno čast! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 jao nevem ej a nisi pol nč dans prašu če boš lah šau u mršk?no sej ql s bova pa drgač pozabavala Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ja nevem... mogoč... sam če me bo grlu boleu res nebom šau dol?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 se počutim zelooo naspanega...10 ur spanja ni od muh Upam, da bo dan preživet veselo in hkrati koristno... že dolgo razen šihta nisem počel nič koristnega. Še glasbo sem zapostavil no, vsem veselo silvestrovo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ma pejt ti mau viskija spet popit pa mat ti nej gre po septolete+ pa boš kmau dobr(usaj jst) Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ne vem, če je možno, da taki, kot si ti, dosežejo kdaj tako izredno čast! ...jaz tut upam da ne... sicer bi mi pa invalidska penzija cist prav prisla......z mozgansko atrofijo do macone nazaj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ma pejt ti mau viskija spet popit pa mat ti nej gre po septolete+ pa boš kmau dobr(usaj jst) sej bom šau... da bbo za 5ur mir am.. mislim da lekarna ne dela? če mamo dam pa nevem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.