metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 prit k men men jih je ostal še ena tablca cela Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ma pust, bom raj viski Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 mhmhmhmmmmmmm da se mi ga nauš napiu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ne,ne... sam en žirk... nč bat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ...jaz tut upam da ne... sicer bi mi pa invalidska penzija cist prav prisla......z mozgansko atrofijo do macone nazaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Sploh ne vem če bom km šu.Vsak let je isto.Pjača+"blesarjenje"+alkohoriziranost=2 dni hodenja k sebi ..ne vem bomo vidl...sploh mi pa ta žur na "komando" ne paše.Raj mam une spontane pijanke Drgač pa počutje k ponavad we are good we are fucking beautiful... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 a pol nauma šla dans nč vn?(uuuuuuuuaaaaaaaaa veš kdaj sm že pršla dans gor?........mhmmmmmmmmm) Mi se zdi, da sploh dol nis sla! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ja je, takrat ko sm jaz sms dobu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ...mam filing da mi mozgani atrofirajo... Prevod prosim! ...mozno, mozno...lahko pridem celo do tvojega nivoja... ...kombinacija stresa, neustrezne prehrane, prepovedanih substanc in premalo gibanja.... NEHI JI NAGAJAT! A ti ves, kwa je uceri use pretrpela, a? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 atrofirati - manjšati se zaradi zmanjšanja celic Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Aja, ja kuko pa pol sploh ti dosezs kompjuter? A mas lojtro? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 kwa a jaz? ne, to sm ti sam prevedu kr si prašala nee... ?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 la la la la la .... laaaaačnaaaaaaaa! pa ne smem! ne! šparat se do večera! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 js se pa zle tko sad počutm k naum bla s tabo za nav let luby mi mat ne pusti da bi šla k vam Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 zaka ne? djj... morš... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ma če je baba rekla da se obnašam kt da bi bla stara 20 let....da nesmen :!!: :!!: :!!: :!!: Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ja v kršk bi pa lahko šla! dj rec da sm se jaz že dam zmenu noo... probi zrihtat..prosim... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ja to lah...sam ti namorš an???? Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 pa dej... zaka ne posti noo... sej a ni vseen če bi blo pr men al pa v krškem?! probi zrihtat ok? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 pa pizda če nemorm no...pa še k stari matki bom vrjetn mogla...to pa je slabš ko pa da bi bla z rokitom dol Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ojej... boga... a si jezna name? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ah..nate?ma ne...pizda na matko zajebano...kurac ej Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 še za nau let ne smema bit skup... zihr sm se je včer zameru kej... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 pa nisi noaa prov fajni si ji noooooooooomislm kdo pa nebi tagga anglčka še meu rd kko si ti!? Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 a-a... če bi ji biu fajn bi pustila da prideš k men?! sej itak neb noben vedu razn moji starci... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.