santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Zdaj me je prijela kr neka fijaka... ...prav bi šel mal zadremat. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Jaz sem pa že dva dni brez teka, to mi sploh ni podobno. Sam seb se čudim, da ne občutim nobene lakote. Psiha je čudna reč... Si grem za foro še mal o čakrah prebrat... Nič, bom pa še jaz zadremal...kmalu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Zebe me, k svino. http://www.shrani.si/pics/hubble11213049.jpg Da se mal pogreješ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Tenkju, Alef, je pomagalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Kako se danes počutim? Se sploh ne počutim! lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 nosorog se je robotiziral Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 A si kar na morfiju, al kva Nak. Še na čikih glih komaj. Še trije do januarske abstinence - (bomfacapazadnješkatlenebomodpru.com) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Nak. Še na čikih glih komaj. Še trije do januarske abstinence - (bomfacapazadnješkatlenebomodpru.com) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Dj mi ti Santos raj neki druzga razlož.Dons sem gledu fajt M. Filipovič M. Hunt, ki ga je Filipovič izgubil po točkah. Ampak popolnoma prepričan sem, da je v Hunta plasiral več čistih udarcev (Hunt pa je bil aktivnejši). Si gledal? Kako se opredeljuje aktivnost v primerjavi s čistimi udarci? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Dj mi ti Santos raj neki druzga razlož.Dons sem gledu fajt M. Filipovič M. Hunt, ki ga je Filipovič izgubil po točkah. Ampak popolnoma prepričan sem, da je v Hunta plasiral več čistih udarcev (Hunt pa je bil aktivnejši). Si gledal? Kako se opredeljuje aktivnost v primerjavi s čistimi udarci? A dans je bil ta fight ??? Žal, ga nisem gledam, ko bom ti ga bom z veseljem pokomentiral ! Veš, kako je pri Pride-u ter Muay Thai-u (v kjerem se jaz borim), tisti, ki več dela...ta zmaga, neglede na udarce, kjere je prej nasprotnik...! Nevem, če si gledal leta 2002 njujin fight po pravilih K-1, ko je Hunt tud dosti več delal ter vodil po točkah...sam pol ga je Mirko slućajno dobil na high kick... , sam kljub temu se je Hunt kaj ti hitr dvignil...in nadaljeval borbo do konca...pa je kljub Knock downu spet vodil, neglede nato je Mirko zamagal, ker v K-1 je tako, če ti enkrat štejejo si ga dobesedno oplel :xx!: in Hunt bi lahko zmagal le z isto moneto, da bi mu vrnil ta Knock down, kar mu žal ni uspelo ! Kar se tiče Hunt-a mi je bolj všeč, kot borec...Mirko pa mi je bolj atraktiven...saj nima tistega, kar ima Hunt (jezo) in to, da se ne boji batin, kr rine pa tud, če jih dobija !! Vreden spoštovanja, tako kot Mirko, morda mal manj ! V glavnem čestitke Hunt-u ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 :xx!: sm bla že boljš Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. december 2005 Avtor Prijavi Deli 31. december 2005 pa boljš boš tud še js sm pa dones zmatran od včerajšnega haranja, pa bom šou kar lepo trezn v novo leto Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 pa sm res boljš zdej lubi Vidš, kolk sva midva na kontra - jest sm pa dones prvič po dooooooooooooooooooooooooooooolgem času spila kozarček vinčka (se mi že mal smeji - pa ne od vina ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. december 2005 Avtor Prijavi Deli 31. december 2005 no vidš, ti je že bolje a boš kr doma ? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ja, verjetn da res Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 počutje - super pa čeprau nauma z bučko za 00:00... no sma bla pa zaj skup Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 A dans je bil ta fight ??? Žal, ga nisem gledam, ko bom ti ga bom z veseljem pokomentiral ! Veš, kako je pri Pride-u ter Muay Thai-u (v kjerem se jaz borim), tisti, ki več dela...ta zmaga, neglede na udarce, kjere je prej nasprotnik...! Nevem, če si gledal leta 2002 njujin fight po pravilih K-1, ko je Hunt tud dosti več delal ter vodil po točkah...sam pol ga je Mirko slućajno dobil na high kick... , sam kljub temu se je Hunt kaj ti hitr dvignil...in nadaljeval borbo do konca...pa je kljub Knock downu spet vodil, neglede nato je Mirko zamagal, ker v K-1 je tako, če ti enkrat štejejo si ga dobesedno oplel :xx!: in Hunt bi lahko zmagal le z isto moneto, da bi mu vrnil ta Knock down, kar mu žal ni uspelo ! Kar se tiče Hunt-a mi je bolj všeč, kot borec...Mirko pa mi je bolj atraktiven...saj nima tistega, kar ima Hunt (jezo) in to, da se ne boji batin, kr rine pa tud, če jih dobija !! Vreden spoštovanja, tako kot Mirko, morda mal manj ! V glavnem čestitke Hunt-u ! Njun boj z leta 2002 sem gledal danes (posnetek pred današnjim bojem). Saj dons je blo isto. Hunt je skoz vanjga rinil, Filipovič pa ga je vsake tolk časa z nogo zadel v glavo. Razlika med dons in letom 2002 je bla le ta, da Hunt dons ni dol padu.Je pa Filipovič verjetno naredu taktično napako, ker ga ni skušal spraviti v parter, kjer je zihr boljši. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Njun boj z leta 2002 sem gledal danes (posnetek pred današnjim bojem). Saj dons je blo isto. Hunt je skoz vanjga rinil, Filipovič pa ga je vsake tolk časa z nogo zadel v glavo. Razlika med dons in letom 2002 je bla le ta, da Hunt dons ni dol padu.Je pa Filipovič verjetno naredu taktično napako, ker ga ni skušal spraviti v parter, kjer je zihr boljši. lalala Dvomim, da bi kej naredil v parterju, glede nato, da Hunt izvira iz različnih bor. veščin, kot so Vale tudo, Judo, Muay Thai...itd.a Mirko le iz Boksa, kjer je bil zelo švohcan...saj jih je velik dobil pa nobene zmage nima v Boksu...in iz bogega Kick Boksinga...kar ti govori, da Hunt je Bojevnik ,Mirko pa le navaden borec, kjer uporablja strategiju, ter pred bojem se fajn naštudira nasprotnika ! Kljub temu za moje pojme je Hunt edini kandidat za Championa v Pirde-u proti Emilianenku ! Itak čas bo vse pokazal !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 lia kaj pa je? jst se pa tok fajn počutim... nekak samozavestn sm zle... ful nabit z energijo ki pa je nebom potrošiu ampak mal prešparau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 žalujoči ostali za pokojnim 2005 letom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 a ti je bla una 5tok všeč? men je 6 bol Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ojla...js se tut ful dobr dans počutem...mhm...svizy,ka pa gledaš moj blogec a? sej niam nč gor!!!! Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ja pa dokler nism pogledu nism vedu neee Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 http://www.shrani.si/pics/16_bij213750.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.