lia 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 svizec ne maram piflarjev....mi šestica bolj leži..... šestka s faksa mi je v lepem spominu...upajmo, da bo 2006 cifram primerno.... *** super sem duša pleše, telo ji pa počasi sledi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 hmmmm....popchutje??? kaj pa vem....nekako.....praznichno (raje bi POLNIchno).....celo......z malce optimizma zlomk....tralala........lala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 vredi se počutim , ampak me vleče ven. pa fajn bi blo se pošteno razmigati in prešvicati - za začetek novega leta. težko izvedljiva ideja. mogoče pa grem kam v fitnes - če je sploh kaj odprto. dieto še držim. še kaki dve kilci, 3 mogoče, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 svizec ne maram piflarjev....mi šestica bolj leži..... tut jaz ne :xx!: upam da bo dobra ta ka ja tak k je biu današnji dam zgodaj zjutrj pa včer zvečer tut noo... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 tut jaz ne :xx!: upam da bo dobra ta ka ja tak k je biu današnji dam zgodaj zjutrj pa včer zvečer tut noo... svizonja a si bil kej pjen? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ne, zakaj? nisem kozarčka ne spiu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...kokr, da bi se ravnokar vrnu s 14-dnevnega dopusta v centrifugi... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ccccc...kaj nardi neptun..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ccccc...kaj nardi neptun..... ... dokler ostane pr neptunu je prav fajn.... sam vceri sem kar krepko koketiral s plutonom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobr najboljše silvestrovanje do zdej lih kar domov pršla Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 tečna sem sama sebi. to so tisti dnevi, ko ne vem, kaj bi sama s sabo in ko se zaman sprašujem, v čem je smisel. :xx!: jutri bo bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 wiiiiiiiiiiiiiiii fuuuul dobr se počutm k sm spet po "dovgem"času spet vidla mojo tjašiko:P Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Moje počutje danes je odlično, sicer malo prekrokano od predolgega bedenja...... , ampak je bilo že huje pa smo tudi zdržali..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 men gre pa na bruhanje po 10 različnih pecivih Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 zaspano Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 jaz bi tudi najraje šla s kurami spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ne boste verjel....zebe me v noge, k ...... No comment. Tko, da grem pod tuš, se mal ogret in razvajat. I'll be back. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Srečno ... malce zaspano ... zaljubljeno ... pa zmedeno ... namreč dobila sem eno veliiikoooo darilo, pa ne vem od koga je... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 mal sm zmačkana, evo me v nočni, ubistvu bi bla pa rajš doma v postli pr lubiju Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 utrujeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Sm kartala s susedom! Rezultat je 3 : 2! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 men je dooooooooooooooougcaaaaaaaaaaajt ne da se mi it spat pa šiht mam ob 13h :xx!: upam, da bom zaspala Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 radovedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 samo samcato se počutim, ker nobenga ni pa loh mal sama seb pišm,dokler se kdo ne prpiše semle Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...I 've got the power!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.