surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 mislim, da se da to hitr spedenat..pejd jest! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 se že bašem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ti maš pa vedno neki v ustih Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 mhm še bi en sendvič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 kaj si to pojedu? hamburger?! a boš zdej bl energičn? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ne ne.. to je bil sendvič s polovice štruce belega kruga pa še sn lačn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 jest če sm lačna si rajš kej toplga nardim...matr, sej jest sm tud lačna..pa morm bit do 19h na jobu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Zebe me k psa. brrrrrrrrrr :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 men tud, pa se prepričujem da me ne Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Hihi smo ze tri ...Roke mam tak ledena da kar kriza ..Drgac sm pa mal v pricakovanju...Pa mal vesela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Ni mi čist jasn... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 danes se počutim angelsko... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Jaz tudi tako, samo da še NAŠI v BG zmagajo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 mal sm zmatran, ampak grem ležat za eno uro pa bo bol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 nč več zmatran, smo spal eno uro pičk ,tle se kr sam s sabo zgovarjam, z mano neki ni vredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 hehehe Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 zlo dobro počutje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 :xx!: Ni za prehvalt... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 odlično... tak me svinsko glava boli da joj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>odlično... tak me svinsko glava boli da joj mrnjav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 kolko ur si že brez Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Zdej kofetka. Mislm da že od pondelka ne kadi. Buča pa boli, ker ga je pil. Šlik šlek. odvetnica.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 130 ur že pikica ti pa tišina da nem tja stopo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>130 ur že pikica ti pa tišina da nem tja stopo Ti bom vročo kavo v naročje zlila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.