Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Obkroža me res moreča okolica, tako da bi najraje pobegnila.

Drugače sem super. Okolica pa ni.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

Huh jutr se pa začne spet služba... sem se kar odvadu ob 6 vstajat... če bom zaspal naj mi kdo SMS pošlje... da se bom zbudil...

Obkroža me res moreča okolica, tako da bi najraje pobegnila.

Drugače sem super. Okolica pa ni.

Ja zamenjaj okolico....

Kr fajn. Glede na to, kako je blo ponoč. :sick: xrolleyesx :V:

Sm se pa prov narežala, k sm gor pršla in sm vidla, kok sm bla prešimfana. :palec: x:Dx Sej, za dobro kobilo se vedno prah dviga. x^x

ja itak, k ji prda spuša :lol: x:Dx x:o)x

honor and respect

x:Dx x:Dx x:Dx jz pa crkavam od smeha x:Dx

Mačku navezala plišasto raco na elastiko, tolk dolgo, da jo lahk okrog mal prenaša, če jo ujame.. In pol jo zgrabi v gobec, odnese na postlo in napada, dokler mu raca ne pobegne, pa jo lovi, ujame, nese na kavč, spet isto.. Tolk je že crknjen, da z jezikom ven diha, k pes, ampak še kar ne neha lovit x:Dx x:Dx x:Dx

:o|o: jaz pa na faks jutr.. sem si oblubla...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tišina! Tvoja služba je itak tvoj drugi dom, k non-stop tm visiš. :vragec: Še postlo si tja preseli, pa boš najsrečnejši človek daleč naokoli. x:o)x x:Dx

opet nabijaš bezveze! :vragec: če je gužva je gužva.. treba nekak izobrazit glup folk jelde? x;)x

glihkar mi mrak na oke pado... na poptv bojo začeli s sanjsko žensko 2... letošnje leto bo zgleda isto sranje ko lani :o|o:

A še nism povedala, da so mene zbral za ta 2. sanjsko žensko? Tko, da vem, da boš z veseljem gledu! x:px x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...