untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 omg :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 omg :xx!: You know you want it! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 spat grem Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 You know you want it! ENI SE PA MAJO ZA NEKAJ! xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...u losoj formi sam... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 .... :xx!: .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 .... :xx!: ....Amis, ne daj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...ne daj se Floki! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...ne daj se Floki! floki dobil bolhe.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 danes se počutim Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ni videt, ko skos na lnfju visiš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Dons se pa pucutm, k "p'na u rt na dupustu"! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Počasi se pobiram od vsega skupaj...v glavnem počutje je fajn ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Malo prej prišel iz obilnega teka...se stuširal, pojedel čokoladico za energy, zdaj se počutim, kot Lev ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Eh, na pevske morm, pa si me tooooooook ne da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Eh, na pevske morm, pa si me tooooooook ne da. Od kad ti pevačica ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Mela slab začetek dneva... a smo vse urihtal... in zdej sm happy! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 po nekaj časa spet gut.. Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Eh, na pevske morm, pa si me tooooooook ne da. jest sm pa ravn s pevskih, pa sm tko brez kondicije, da sem čist hripov :xx!: tko je, če imaš 1 mesec pavze Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 po nekaj časa spet gut.. Dober lev! A je to un iz Zgodb iz Narnije? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 jest sm pa ravn s pevskih, pa sm tko brez kondicije, da sem čist hripov :xx!: tko je, če imaš 1 mesec pavze Cashy, ti poješ v zboru? Eh, na pevske morm, pa si me tooooooook ne da. V mešanem bi bilo mogoče bolj zanimivo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Cashy, ti poješ v zboru?V mešanem bi bilo mogoče bolj zanimivo?ne, učim se solo petja, zato pa moram 5x bolj garati, kot zborovci Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Od kad ti pevačica ?! Od uvijek! V mešanem bi bilo mogoče bolj zanimivo?Ja, maš res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.