Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

fizično - močan,svež,fajn.. psihično - mešani občutki, zmeden..

ne, učim se solo petja, zato pa moram 5x bolj garati, kot zborovci :vragec: x:Dx

ej Cashy a ti špilaš tud kot "one man band" ??? če še ne, ti svetujem, da začni, ker je kr donosen biznis tko za zraven, enga poznam x:Dx x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

:xx!: :V: Današnji dan je bil prava groza, poleg prehlada me je danes z vso silo napadla ta ženska zadeva. :xx!: Sem mislila, da me bo kar pobralo. Mi tud tavžentroža ni pomagala. :vragec: Zdej sm končno prišla mal k sebi... ufff Zakaj nam je tega treba!!?

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

:xx!: :V: Današnji dan je bil prava groza, poleg prehlada me je danes z vso silo napadla ta ženska zadeva. :xx!: Sem mislila, da me bo kar pobralo. Mi tud tavžentroža ni pomagala. :vragec: Zdej sm končno prišla mal k sebi... ufff Zakaj nam je tega treba!!?

...malo več pozitivne energije

xrolleyesx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

...malo več pozitivne energije

xrolleyesx

Vsaka ti čast, če tebi rata obdržat pozitivno energijo v takem primeru. Ko mene zvija in umiram od bolečin ne morem misliti na nič, razen na to kdaj se bo končalo in šlo mimo.

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Vsaka ti čast, če tebi rata obdržat pozitivno energijo v takem primeru. Ko mene zvija in umiram od bolečin ne morem misliti na nič, razen na to kdaj se bo končalo in šlo mimo.

:inocent:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Rešitev: redna telesna aktivnost........ :palec: boš prec tudi pozitivno mislila........bolečine pa izginejo...... x^x x^x x^x x;)x

Smisel življenja je največja sreča

Jah če sev mesec moškemu kri pijete more nek vn udart ne.hehe

sej bo..vse še bo x;)x xsrcx

jao, Ksantipa, drži se! :palec:

fizično - močan,svež,fajn.. psihično - mešani občutki, zmeden..

ej Cashy a ti špilaš tud kot "one man band" ??? če še ne, ti svetujem, da začni, ker je kr donosen biznis tko za zraven, enga poznam x:Dx x:o)x

hmm, še ne špilam kot one-man band, ker mi nikakor ne uspe dobro uskladit petja in igranja. Velik vaje bom še rabil, vsaj nekaj mesecev...sploh za petje xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Zdele sem še malo dremava, a imam občutek, da bo danes krasen dan.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

spala ful mal, v bistvu skor nč, ampak vseen dobre volje x:Dx xg:Dx spet bom 2 šihta furala x:Dx sam mi še ni jasn, kdo bo pa faks namest mene delu x:Dx x:Dx xsmx sej se grem kr mal učit zdej ... dokler sem še doma :onfire:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Rešitev: redna telesna aktivnost........ :palec: boš prec tudi pozitivno mislila........bolečine pa izginejo...... x^x x^x x^x x;)x

Evo, danes sem kot nova. x:Dx

Kokica hvala za nasvet, bomo res mal več športali. x;)x xrosex

T design

spala ful mal, v bistvu skor nč, ampak vseen dobre volje x:Dx xg:Dx spet bom 2 šihta furala x:Dx sam mi še ni jasn, kdo bo pa faks namest mene delu x:Dx x:Dx xsmx sej se grem kr mal učit zdej ... dokler sem še doma :onfire:

:O: ti nis normalna x:o)x xrolleyesx

velik sreče, "mazohistka" x:Dx xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...