svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jst pa prizadedga ma ne, sej je kr kul... sam neki mi manka... pa nevem spet ka?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jst pa prizadedga ma ne, sej je kr kul... sam neki mi manka... pa nevem spet ka?! Dve okol uh !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dve okol uh !? al pa kar tri Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 nevem, mogoče tut! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 še vedno zaspana.grem spat. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 lahko noč... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Hmm, tako kot vedno, pol ure sem vesel, nato 2 uri žalosten, potem spet tako-tako, ampak kaj pa morš, morš bit mal žalosten, da si lahko ful vesel drugič. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 :xx!: tko brezvezenih dveh dni k sta pa vcerajsnji in danasnji pa nisem ze dolgo mela :xx!: Ze zbudim se zoprna, dobr da me pol saj folk mal dvigne,..... :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaja 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 odvisno kakšen dan imam to je odvisno od mojega počutja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Mislim, da me je prijelo...štala Prec naredit čajček od kamilice...z upanjme, da hitro mine ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Jebozovno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Hahaha , pol pa kr v akcijo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 O švestrca a s kej moja? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 O švestrca a s kej moja? Ne izzivaj bratec, drugače bo kažin... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ne izzivaj bratec, drugače bo kažin... Why? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Why? Because you make me so angry sometimes..... , you could just easily stay without your khm....pipi Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Very hard, my sweet sis! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Very hard, my sweet sis! If you say so, my big handsome brother! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Moje počutje je danes vredu..........., glede na to, da sem bila včeraj totalno na tleh........ Upam le, da se bo vse rešilo tako kot se mora....... x!x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Moje počutje je danes vredu..........., glede na to, da sem bila včeraj totalno na tleh........ Upam le, da se bo vse rešilo tako kot se mora....... x!x .................... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 kokiiicaaa a te lahk izljubim? js sm pa prijetno utrujen, drugač pa orgazmično svež Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 js sm pa prijetno utrujen, drugač pa orgazmično svež Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Santos, Seal.........hvala vama.......pomaga...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Santos, Seal.........hvala vama.......pomaga...... Me veseli, saj tud meni pomaga, ko teb pomaga ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.