svizec 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 še mal zaspano Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 kako se počutim? POPOLNO pa še z novo frizuro Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 mal zaspano...šiht mi manjka, šiht Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 zaspana sem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Danes je moje počutje dosti biljše, če ga primerjamo z zadnjimi dnavi od novega leta... Se vidi, da raste Luna, tako tudi moje počutje in jaz z njo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Danes je moje počutje dosti biljše, če ga primerjamo z zadnjimi dnavi od novega leta... Se vidi, da raste Luna, tako tudi moje počutje in jaz z njo ! A ni to lepo jst sem pa super, pa še dobro muskico mam, pol mi je pa še bolš pa še enga lupčak za vse k ga rabte Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 A ni to lepo jst sem pa super, pa še dobro muskico mam, pol mi je pa še bolš pa še enga lupčak za vse k ga rabteNevrjeten občutek ! Hvala za lubčka, men lih prav pride ! Pa teb tud enga. Počutje je nevrjetno...dogaja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2006 ma še vedno AWSOME!!! muhahahaha najraj bi se basal s čokoljaaaad, samo sladkiše bi jedooooo magnun pičk čivša kalomoč ta grudnja... treba se bo snet.net Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 počutje po fitnessu super, sem se lepo nagural upam, da bo držalo do naslednjega fitnessa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 ...utrujeno.bo treba iti spat, da bo jutri dovolj energije... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 še vedno zaspana. grem jesti kosilo, pol pa nazaj v posteljo... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 osamljen, čist! ceu dam sm že sam doma, pa še skor ceu dan bo tko tut ostal... lubyke tut ceu dan nom vidu... u glavnem ful bad day.... O, fak... kva me pa dons zvija (abstinenčna kriza)... toook bi rada da mi srček spet bije ... da mi en reče "ljubim te" in to resno misli ... ja jst te ljubim oziroma te mam rad ampak sam tok frendico... sej bo... čez2,3 dni boš spet pauna energije... en pobož Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Bolje, vendar še vedno ne morem dojeti....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 O, fak... kva me pa dons zvija (abstinenčna kriza)... toook bi rada da mi srček spet bije ... da mi en reče "ljubim te" in to resno misli ... Bolje, vendar še vedno ne morem dojeti....... Danes sem cool, dokler je sonček zunaj...me še mal poživi ! Nevem kaj me prijelo v vratu, očotno sem naredil kak neroden gib in me zdaj kr neki zbada, fuck je tečno ! Očitno bom moral mal obiskat svojega kiropraktika, da me še on mal polomi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 vrat me boli Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 nič več zaspana...polna energije Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 tinal, a volvota voziš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 kot tisti takrat ko je vrgel atomsko bombo na Hirošimo... Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 osamljeno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 tinal, a volvota voziš? muki, a ne vidš, da piše "wanna be" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Prehlajeno, boli me glava, poln kufer mam Gorij in Pokljuke... :xx!: Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 počutm se tko, da bi se šou najraj zjagat nekam na jelovico kak paintball al pa airsoft Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.