Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Danes je moje počutje dosti biljše, če ga primerjamo z zadnjimi dnavi od novega leta... x^x Se vidi, da raste Luna, tako tudi moje počutje in jaz z njo ! x;)x :palec:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Danes je moje počutje dosti biljše, če ga primerjamo z zadnjimi dnavi od novega leta... x^x Se vidi, da raste Luna, tako tudi moje počutje in jaz z njo ! x;)x :palec:

A ni to lepo x:)x

jst sem pa super, pa še dobro muskico mam, pol mi je pa še bolš x:Dx

x:Xx pa še enga lupčak za vse k ga rabte

It's a dog eat dog world

A ni to lepo x:)x

jst sem pa super, pa še dobro muskico mam, pol mi je pa še bolš x:Dx

x:Xx pa še enga lupčak za vse k ga rabte

Nevrjeten občutek ! xsrcx

Hvala za lubčka, men lih prav pride ! :kiss: Pa teb tud enga. xsrcx

Počutje je nevrjetno...dogaja ! :onfire:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

osamljen, čist! ceu dam sm že sam doma, pa še skor ceu dan bo tko tut ostal... lubyke tut ceu dan nom vidu... u glavnem ful bad day.... xrolleyesx

O, fak... kva me pa dons zvija (abstinenčna kriza)... toook bi rada da mi srček spet bije xsrcbumx ... da mi en reče "ljubim te" in to resno misli :sori: ... :cry:

ja jst te ljubim oziroma te mam rad ampak sam tok frendico... sej bo... čez2,3 dni boš spet pauna energije...

en pobož x;)x

O, fak... kva me pa dons zvija (abstinenčna kriza)... toook bi rada da mi srček spet bije xsrcbumx ... da mi en reče "ljubim te" in to resno misli :sori: ... :cry:

xsrcbumx xrainbowx xgoldfishx xcrossfingx xloveyx :detelca: xvrtcx xflowx

Bolje, vendar še vedno ne morem dojeti....... :V:

xupx xrainbowx xflowx

Danes sem cool, dokler je sonček zunaj...me še mal poživi ! xflowx

Nevem kaj me prijelo v vratu, očotno sem naredil kak neroden gib in me zdaj kr neki zbada, fuck je tečno ! :o|o:

Očitno bom moral mal obiskat svojega kiropraktika, da me še on mal polomi ! x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...