EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 počutm se tko, da bi se šou najraj zjagat nekam na jelovico kak paintball al pa airsoft Ma pust jelovco pr mer, a veš kkolk je snega gor, pa obupne ceste so, pa mrz je pa sploh... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 počutm se tko, da bi se šou najraj zjagat nekam na jelovico kak paintball al pa airsoft Mene pa mal daje , da bi šel ven mal se naplesat...pa kak deci vinčka ruknit...!! Sam ne grem ! Se morem držat mojega, ništa do nadaljnega ! p.s.sam dva deci vina pa že imam v riti ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 to je za zdravje Tud sex bi bil dober za zdravje... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Tud sex bi bil dober za zdravje... to je relativno, lahk te fršlok rukne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 to je relativno, lahk te fršlok rukne Mislim, da v mojem primeru tega ne bi doživel ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Mislim, da v mojem primeru tega ne bi doživel ! Nikol ne veš tut najboljšim se zgodi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Nikol ne veš tut najboljšim se zgodi Mislim, da jaz sigurn ne, če se lahk fightam pet fightov v enem večeru...pol lahk tud fu*am do onemoglosti ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Mislim, da jaz sigurn ne, če se lahk fightam pet fightov v enem večeru...pol lahk tud fu*am do onemoglosti ! Santos, življenje je polno presenečenj... Se je zgodil tut že vrhunskim športnikom v najboljših letih in najboljši kondiciji Kr praši kšne dobre jebačice... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 kake debate.. moje počutje? spi se mi, zdaj pa že kar resno.. sam se ne dam, še 5/6 mam za prevest jest grem neki... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Light My Fire (The Doors) A da ga pridem pogasit....! Santos, življenje je polno presenečenj... Se je zgodil tut že vrhunskim športnikom v najboljših letih in najboljši kondiciji Kr praši kšne dobre jebačice... Mislim, da to so bili navadni smrtniki, kar nimajo veze z mano ! p.s.poglej si v tem hipu na eurosport...pa, da vidiš kaj delamo mi fighterji !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 A da ga pridem pogasit....! Mislim, da to so bili navadni smrtniki, kar nimajo veze z mano ! p.s.poglej si v tem hipu na eurosport...pa, da vidiš kaj delamo mi fighterji !! No prov, no prov, sej sm že tih... Kar pa se športa tiče... toleriram sam še tist, kar lahko delam tut v postli Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ... tip ma tut trakce okol roke To je Tajec, Muay Thai stil odkoder tud jaz izhajam, stem, da jaz nisem Tajec ! V glavnem to so moj kaliber borcev... ! p.s.pa s temi fanti se poznam...saj se bomo tud v bodoče borili ! No prov, no prov, sej sm že tih... Kar pa se športa tiče... toleriram sam še tist, kar lahko delam tut v postli Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Nisem Tajec, zato pa imam potomce Tajce...! Kar se pa tiče mojih nasprotnikov...se bom potrudil, da bo za prav ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Huraaaaaaaa, zbudila sem se polna energije...... Sem vedela, da bo uspelo....mora..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 jp, jaz tudi. polna energije... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 tinal, a volvota voziš? ne še Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Huraaaaaaaa, zbudila sem se polna energije...... Sem vedela, da bo uspelo....mora..... Enako zame...danes še tako močno sije sonček, da prav ne moreš, da se ne bi zbudil s tako energijo...prav lep dan ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Enako zame...danes še tako močno sije sonček, da prav ne moreš, da se ne bi zbudil s tako energijo...prav lep dan ! Pri nas pa nič sončka..... .......sama megla....... :xx!: .......ampak dobra volja mi pa ostaja vseeno..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Počutim se dobro, ker kljubujem vonjavam pečenke iz kuhinje!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 tečno in ubijalsko. Ampak samo do določenih oseb, drgač sm prov fajn. V bistvu, če bi nekoga okol kepe fajn, bi bla pa odlično. Al pa dva, no.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 tečno in ubijalsko. Ampak samo do določenih oseb, drgač sm prov fajn. V bistvu, če bi nekoga okol kepe fajn, bi bla pa odlično. Al pa dva, no.... ti si kar daj duška. pa daj rajši kar tri še namest mene sam da se boš bolš počutla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ti si kar daj duška. pa daj rajši kar tri še namest mene sam da se boš bolš počutla Sej, mogoče bi pa istga mogle obe, da bi bl zalegl. Eh, sej nima smisla... :xx!: ne bi pomagal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Sej, mogoče bi pa istga mogle obe, da bi bl zalegl. Eh, sej nima smisla... :xx!: ne bi pomagal. al pa tudi. če ne bi pomagal njemu, bi pa nama Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 al pa tudi. če ne bi pomagal njemu, bi pa nama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Počutje je dokaj Grem dans mal v sauno...ni druge, mislim, da bo pasalo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.