Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

počutm se tko, da bi se šou najraj zjagat nekam na jelovico kak paintball al pa airsoft x:Dx

:palec:

Mene pa mal daje :onfire: :onfire: :onfire: , da bi šel ven mal se naplesat...pa kak deci vinčka ruknit...!! x:Dx

Sam ne grem ! :sniky: Se morem držat mojega, ništa do nadaljnega ! x^x x:o)x

p.s.sam dva deci vina pa že imam v riti ! :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Nikol ne veš x;)x tut najboljšim se zgodi x:Dx x:Dx x:Dx

Mislim, da jaz sigurn ne, če se lahk fightam pet fightov v enem večeru...pol lahk tud fu*am do onemoglosti ! x:px x:Dx :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Mislim, da jaz sigurn ne, če se lahk fightam pet fightov v enem večeru...pol lahk tud fu*am do onemoglosti ! x:px x:Dx :vragec:

Santos, življenje je polno presenečenj... x;)x Se je zgodil tut že vrhunskim športnikom v najboljših letih in najboljši kondiciji x;)x

Kr praši kšne dobre jebačice... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

:eek: x:Dx kake debate..

moje počutje? spi se mi, zdaj pa že kar resno.. sam se ne dam, še 5/6 mam za prevest :vragec: x:Dx

jest grem neki...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:2src: x:px Light My Fire (The Doors) x;)x x:Dx

x:px x:px x:Dx A da ga pridem pogasit....! :vragec: x:px x:px x:px x:Dx

Santos, življenje je polno presenečenj... x;)x Se je zgodil tut že vrhunskim športnikom v najboljših letih in najboljši kondiciji x;)x

Kr praši kšne dobre jebačice... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mislim, da to so bili navadni smrtniki, kar nimajo veze z mano ! x:px x:Dx x:Dx x:Dx

p.s.poglej si v tem hipu na eurosport...pa, da vidiš kaj delamo mi fighterji !!

x:px x:px x:Dx A da ga pridem pogasit....! :vragec: x:px x:px x:px x:Dx

Mislim, da to so bili navadni smrtniki, kar nimajo veze z mano ! x:px x:Dx x:Dx x:Dx

p.s.poglej si v tem hipu na eurosport...pa, da vidiš kaj delamo mi fighterji !!

No prov, no prov, sej sm že tih... Kar pa se športa tiče... toleriram sam še tist, kar lahko delam tut v postli x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

:inocent:

... tip ma tut trakce okol roke x:)x

xyesx To je Tajec, Muay Thai stil odkoder tud jaz izhajam, stem, da jaz nisem Tajec ! x:Dx V glavnem to so moj kaliber borcev... ! x;)x

p.s.pa s temi fanti se poznam...saj se bomo tud v bodoče borili ! :vragec:

No prov, no prov, sej sm že tih... Kar pa se športa tiče... toleriram sam še tist, kar lahko delam tut v postli x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Nisem Tajec, zato pa imam potomce Tajce...! x:Dx

Kar se pa tiče mojih nasprotnikov...se bom potrudil, da bo za prav ! x;)x :palec:

Huraaaaaaaa, zbudila sem se polna energije...... :palec: Sem vedela, da bo uspelo....mora..... :palec:

xflowx :palec:

Enako zame...danes še tako močno sije sonček, da prav ne moreš, da se ne bi zbudil s tako energijo...prav lep dan ! x^x

xflowx :palec:

Enako zame...danes še tako močno sije sonček, da prav ne moreš, da se ne bi zbudil s tako energijo...prav lep dan ! x^x

:palec:

Pri nas pa nič sončka..... :o|o: .......sama megla....... :xx!: .......ampak dobra volja mi pa ostaja vseeno..... x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

tečno in ubijalsko. :vragec: Ampak samo do določenih oseb, drgač sm prov fajn. x^x xrolleyesx

V bistvu, če bi nekoga okol kepe fajn, bi bla pa odlično. x:o)x Al pa dva, no.... :inocent: x:Dx

ti si kar daj duška. pa daj rajši kar tri :inocent: še namest mene :vragec: sam da se boš bolš počutla x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...