Schoty 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 supr..skor uspešno odljubljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Sem se danes na kardio fajn prešvicala in dobila nove energije........Počutje: super..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Prišel iz saune...počutje enkratno !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Prišel iz saune...počutje enkratno !! A ni po savnanju en blažen občutek ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 A ni po savnanju en blažen občutek ? Še posebeja danes ! Saj sem lih prišel, ko smo imel nek ritual s posebnimi olji...prišla punca noter v finsko sauno, nam dala eno kremo, smo se namazal...pol pa je začela z brisačo luftat sem skor umrl...saj sem bil noter že kake deset min. pol pa še ob ritualu kakih 15 min. Se mi je začelo kr vrtet v glavi... V glavnem megastično, pol pa še mal v turško šel, nato v ene par, ko niti sam ne vem kako se kličejo...pa umes še v slano sobo, kjer se z soljo namažeš...super je bilo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 15 minut? Kar nekaj...jaz sem ponavadi 10 minut, pa potem pod tuš, ohlajanje in nazaj....Sicer pa, raje grem v savno za 2 kot v skupinsko...... . Tak, da mi nobena z brisačo ne maha.....ampak maha mi pa....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 15 minut? Kar nekaj...jaz sem ponavadi 10 minut, pa potem pod tuš, ohlajanje in nazaj....Sicer pa, raje grem v savno za 2 kot v skupinsko...... . Tak, da mi nobena z brisačo ne maha.....ampak maha mi pa....... Ti pravim, da sem bil vsega skup, brez pause skoraj pol ure noter...zato me je začel medet ! Men pa tiste saune za dva mi niso cool...dolgočasno preveč...tukaj me obkrožajo tako lepa dekleta... mi je kr fajn, pa še vsi nagi... Moreš probat ta ritual v finski sauni...huda scena !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Moreš probat ta ritual v finski sauni...huda scena !! Samo, jaz nisem samska Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 utrujena kot že dolg ne ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Samo, jaz nisem samska Kaj pa ima to veze zdaj...saj tam večina njih ni samskih...pa to ne pomeni, da ne moreš bit v "javnosti" naga ! Al kje je že problem ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 V mahanju....... pa ne z brisačo.Mahanje z brisačo...je bilo mišljeno to, ko pride delavka v sauno...ona je pač pokrita z rjuho... mi pa, kot gušterji nagi... ...stopi na eno stran saune, kjer je ena grupa... ...pol ti piha z brisačo, kar s tem dviguje še večjo temperaturo in nato gre na drugo stran...in tako spet ponovi ene prakrat...v glavnem si noter ene 15-20 min. kar redko kateri zdrži...je pa fajn, ker dodaja ena olja v oglje...in to ti odpre vsa dihala...občutek fenomanlen...saj mene je čist zadelo vse skupaj....kr se mi je mešal v glavi ! Upam, da je zdaj bolj jasno vse skupaj...!? utrujena kot že dolg ne ... Jaz tud...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Upam, da je zdaj bolj jasno vse skupaj...!? Meni je čist jasno Santi...........Vidiš, zato je pa zame savna za dva čist OK, ker drugače študiram sam na "kozlarije". Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Meni je čist jasno Santi...........Vidiš, zato je pa zame savna za dva čist OK, ker drugače študiram sam na "kozlarije". Zdaj štekal ! Sem blond, ane. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 tečno in ubijalsko. Ampak samo do določenih oseb, drgač sm prov fajn. V bistvu, če bi nekoga okol kepe fajn, bi bla pa odlično. Al pa dva, no.... lej kok si nasilna in polna negativne energije... cjooo, in ti si imaš za inteligentno žensko? swašta :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Sem blond, ane. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Počutje fantastično...komaj čakam trening, (doza pač) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 rahlo zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 No zdej sem pa še jst zbolela pa tok fajn sem se držala. Sam sem vseen dobr Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Lejka bo kmalu bolje počutim se izvrstno, ko sem s fitnessa...kot Schwarci Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 utrujeno in zaspano...telovadba naredla svoje... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 utrujeno in zaspano........telovadba sploh ni naredila svoje..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Lejka bo kmalu bolje O seveda, brez skrbi Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Lejka Evo, končno doma. Trening v nulo, čeprav se pozna, da nisem treniral dva tedna Tolk rabiš, da prideš v formo...v dveh tednih pa tako hitro padeš, da gorje svinji ! V glavnem zdaj se počutim Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miha25 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 hoj kdo tle? hoj kdo tle? ...... gremo v chat...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 zdolgočaseno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.