Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

A ni po savnanju en blažen občutek ? :palec:

Še posebeja danes ! x^x Saj sem lih prišel, ko smo imel nek ritual s posebnimi olji...prišla punca noter v finsko sauno, nam dala eno kremo, smo se namazal...pol pa je začela z brisačo luftat :switz: x:Dx sem skor umrl...saj sem bil noter že kake deset min. pol pa še ob ritualu kakih 15 min. Se mi je začelo kr vrtet v glavi... :wacko: V glavnem megastično, pol pa še mal v turško šel, nato v ene par, ko niti sam ne vem kako se kličejo...pa umes še v slano sobo, kjer se z soljo namažeš...super je bilo ! x^x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx 15 minut? Kar nekaj...jaz sem ponavadi 10 minut, pa potem pod tuš, ohlajanje in nazaj....

Sicer pa, raje grem v savno za 2 kot v skupinsko...... x:Dx x:Dx x:Dx . Tak, da mi nobena z brisačo ne maha.....ampak maha mi pa....... x;)x x:o)x

Smisel življenja je največja sreča

x:Dx x:Dx x:Dx 15 minut? Kar nekaj...jaz sem ponavadi 10 minut, pa potem pod tuš, ohlajanje in nazaj....

Sicer pa, raje grem v savno za 2 kot v skupinsko...... x:Dx x:Dx x:Dx . Tak, da mi nobena z brisačo ne maha.....ampak maha mi pa....... x;)x x:o)x

Ti pravim, da sem bil vsega skup, brez pause skoraj pol ure noter...zato me je začel medet ! x:Dx

Men pa tiste saune za dva mi niso cool...dolgočasno preveč...tukaj me obkrožajo tako lepa dekleta... x:Dx mi je kr fajn, pa še vsi nagi... x:Ix :vragec: x:Dx

Moreš probat ta ritual v finski sauni...huda scena !! :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Samo, jaz nisem samska :inocent:

x:o)x Kaj pa ima to veze zdaj...saj tam večina njih ni samskih...pa to ne pomeni, da ne moreš bit v "javnosti" naga ! x:Dx

Al kje je že problem ? :inocent:

V mahanju....... x:Dx x:Dx x:Dx pa ne z brisačo.

Mahanje z brisačo...je bilo mišljeno to, ko pride delavka v sauno...ona je pač pokrita z rjuho... x:o)x mi pa, kot gušterji nagi... x:Dx ...stopi na eno stran saune, kjer je ena grupa... x:Dx ...pol ti piha z brisačo, kar s tem dviguje še večjo temperaturo :switz: in nato gre na drugo stran...in tako spet ponovi ene prakrat...v glavnem si noter ene 15-20 min. kar redko kateri zdrži...je pa fajn, ker dodaja ena olja v oglje...in to ti odpre vsa dihala...občutek fenomanlen...saj mene je čist zadelo vse skupaj....kr se mi je mešal v glavi ! x:Dx

Upam, da je zdaj bolj jasno vse skupaj...!? :inocent:

utrujena kot že dolg ne ... :sleeping:

Jaz tud...! xcivx xcivx x:Dx

Upam, da je zdaj bolj jasno vse skupaj...!? :inocent:

Meni je čist jasno Santi......x:Dx.....Vidiš, zato je pa zame savna za dva čist OK, ker drugače študiram sam na "kozlarije". x;)x :vragec:

Smisel življenja je največja sreča

Meni je čist jasno Santi......x:Dx.....Vidiš, zato je pa zame savna za dva čist OK, ker drugače študiram sam na "kozlarije". x;)x :vragec:

:inocent: x:Dx Zdaj štekal ! xg:Dx

xppx Sem blond, ane.

tečno in ubijalsko. :vragec: Ampak samo do določenih oseb, drgač sm prov fajn. x^x xrolleyesx

V bistvu, če bi nekoga okol kepe fajn, bi bla pa odlično. x:o)x Al pa dva, no.... :inocent: x:Dx

lej kok si nasilna in polna negativne energije... cjooo, in ti si imaš za inteligentno žensko? xrolleyesx swašta :xx!:

honor and respect

Lejka :palec:

Evo, končno doma. :palec: Trening v nulo, čeprav se pozna, da nisem treniral dva tedna :o|o: Tolk rabiš, da prideš v formo...v dveh tednih pa tako hitro padeš, da gorje svinji ! :O:

V glavnem zdaj se počutim x^x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...