Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

zdolgočaseno :o|o:

:o|o: To pa ne morem dojet (dolgcajt) ! x:Dx

Počutje odlično :palec: , čeprav me neki boli v petoralesu...in, kot sem že poročal, bom moral it do kiropraktika ! :o|o:

x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

:wOOt: Zjutraj sem se zbudila s popolnoma zamašenim nosom......ne vem od kod, kje in zakaj sem si to zaslužila..... :inocent:

Bo treba mal Santosa oponašat in it v savno, da spravim to ven. Še prej se bom pa za pol urce dol vrgla......

Torej počutje danes: smrkavo, ampak še vedno migam.... :vragec: x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

totalno razocarana, prazna, izigrana, tik pred depresijo.....

brez volje do druzbe, ker se men ne da ust odpirat in pogovarjat :wOOt: x?x

uglaunem brez vezeno se pocutim ....

Uspeh je drznim zagotovljen!

:) Čudno prek vseh meja :D ne vem kje se me glava drži, nekje pr vratu seveda sam nimam pojma kje je vrat ;) še zjutri me "je" nekdo žgečkal po podplatih zdej pa mal pogrešam kak nasmešek ;)

hm taka prijetna tišina je v meni :) kj js vem, zatišje pred viharjem upam da ne ... dolgo pa zihr ne bo trajalo xcrossfingx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ekola, ker nisem šla v savno, sem pa še vedno smrkava sem si nalila ful tople vodice v kad in grem zdej mal meditirat noter, potem pa da vidimo, če bo kaj bolje.....x;)x

Imejte se radi..... xsrcx

Smisel življenja je največja sreča

počutje ... hmmm .... učim se (no, trenutno mal pavze x;)x ), pa sem vseen kul volje x:Dx :onfire: :wOOt: :onfire: :hepko: :hepko: :hepko:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

počutje kul, super volje, čeprou se moram učit in čeporu mam ful premal časa za izpit v pondelk, ker sem se prepozn začela učit x:Dx :onfire: računam na to, da bo petek trinajsti še mal vplivu na ponedeljek šestnajstega x:Dx :onfire: kakšnen optimist sm js zadne čase x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Ne vem kaj bi sam sabo...avto je na servisu, v Trst na trening ne morem... :o|o:

:inocent: upam, da bo foter posodil njegovega... x:Dx

Počutje je tako...malo onako... ;)

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...