santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 zdolgočaseno To pa ne morem dojet (dolgcajt) ! Počutje odlično , čeprav me neki boli v petoralesu...in, kot sem že poročal, bom moral it do kiropraktika ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Zjutraj sem se zbudila s popolnoma zamašenim nosom......ne vem od kod, kje in zakaj sem si to zaslužila..... Bo treba mal Santosa oponašat in it v savno, da spravim to ven. Še prej se bom pa za pol urce dol vrgla......Torej počutje danes: smrkavo, ampak še vedno migam.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 totalno razocarana, prazna, izigrana, tik pred depresijo..... brez volje do druzbe, ker se men ne da ust odpirat in pogovarjat uglaunem brez vezeno se pocutim .... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Čudno prek vseh meja ne vem kje se me glava drži, nekje pr vratu seveda sam nimam pojma kje je vrat še zjutri me "je" nekdo žgečkal po podplatih zdej pa mal pogrešam kak nasmešek hm taka prijetna tišina je v meni kj js vem, zatišje pred viharjem upam da ne ... dolgo pa zihr ne bo trajalo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Nino, naj te ta umirjenost ne mine drži se Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 takolele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jst sem pa prov fajn. mal še bubana, sam je že bolš od pričakovanega, jutr bom pa že 100%. Komi čakam Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Neki me hoče buča bolet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Ekola, ker nisem šla v savno, sem pa še vedno smrkava sem si nalila ful tople vodice v kad in grem zdej mal meditirat noter, potem pa da vidimo, če bo kaj bolje..... Imejte se radi..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 čudno, nekam žalostno in zmedeno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 počutje ... hmmm .... učim se (no, trenutno mal pavze ), pa sem vseen kul volje Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 delam... pol pa malica, pa pride moja lejkica na obiskec... pol pa spet delat... pol pa dam in učit... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Fajn, glava ne boli, sam še 1 uro delam, popoldne sm frej, pol si grem kosilo delat, pa res za faks narest stvari, pol odbojka, pol dam, tuš, glavo umit. Juhu! :onfire. Pa še v knjižnjico vmes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ognjeno... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 zaspano. slabo spim zadnje case. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Prehlajeno... dresirano... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Danes bil pri kiropraktiku...mal me je polomu počutje je enkratno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 počutje kul, super volje, čeprou se moram učit in čeporu mam ful premal časa za izpit v pondelk, ker sem se prepozn začela učit računam na to, da bo petek trinajsti še mal vplivu na ponedeljek šestnajstega kakšnen optimist sm js zadne čase Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Še vedno prehlajeno....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 razmetane misli.. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Ne vem kaj bi sam sabo...avto je na servisu, v Trst na trening ne morem... upam, da bo foter posodil njegovega... Počutje je tako...malo onako... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Danes spet teče po mojih venah počutje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 sam da teče.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 zmedeno Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.