B@BuR@ 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Trenutno se počutim napihnjeno, ker sem ravnokar spila šalco kakava in me je napihnilo, drugače pa sem vredu. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Vsak dan bolje... Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 kar dobro, pa bo še bolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Kr fajn...čakam na predavanje, k se mi začne čez 1 uro....upam, da bo kul in da nom pobegnla vn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Prazno... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Prazno...greva na drink pol, pa boš polna! (če ne energije, pa vsaj kave al pa čaja!) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pa cigaretnga dima Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pa cigaretnga dima :OO!: a boš spet čike prvlekla!!?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 JAAAAAA, paše Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 JAAAAAA, paše Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 A ne veš da ti lahko učki tko ustanejo, če boš tok zavijala??? Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 A ne veš da ti lahko učki tko ustanejo, če boš tok zavijala??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Do malo prej tekel (trening), počutje=odlično ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Zjutraj: :xx!: , ker je bilo dela preko glave...... Trenutno: , ker sem naredila en fajn trening na fitnesu..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 počutim se kot debela mozoljasta piflarka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 zaspano ampak se morm ucit ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 utrujeno. glava boli. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Maw sm že zmatrana, pa me še dve uri čvekanja ločta do tuša in moje postle...že cel dan sm od doma in sem res kr utrujena, pa jedla sm eno dobro večerjo, ful na brzino, pa sploh mi ni sedl jest, pa sm se kr silla. :xx!: Mirna sm drgač. Nč norčava...čudo božje, a? AJde. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ...ab lahk končn nekej cajta zase najdu..............razfakal me bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Nč več mirna, worngi norčava in naspidirana...kaj lohk butaste novice nardijo. hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 za :xx!: sem bila ful naspidirana in super pol pa en bedn trenutek in adijo razpolozenje.. zdaj si ga malo dvigam, jutri bo boljse.. upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 tečno, ker ne vem kaj naj delam Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Glede nato, da imamo sončeka že cel teden Pa še to, cel wikend bom sam doma... Počutje, v oblakih ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ni mi za živeti. :xx!: ne, ker bi mi življenje smrdelo, ampak ker mam menstro, mastne lase, polomljene nohte, počutim se debelo, mozlje mam. fuck, sovražim take dneve!!! in še tole vreme. :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Supeerrrrrr grem v shopping po službi, pa še svojega bodyguarda zraven! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.