Mihaelos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Tako kot je zunaj - megleno in mrzlo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 počutim se samemu sebi odvečno. za nobeno družbo nisem, noben hec, najraj bi bil kak mesec čisto sam... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 počutim se samemu sebi odvečno. za nobeno družbo nisem, noben hec, najraj bi bil kak mesec čisto sam...cashy, biče bolje, nedajse ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 počutim se samemu sebi odvečno. za nobeno družbo nisem, noben hec, najraj bi bil kak mesec čisto sam... ej, to pa ti ni podobno. pomisli na kaj lepega jaz pa še vedno zaspana. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 počutim se samemu sebi odvečno. za nobeno družbo nisem, noben hec, najraj bi bil kak mesec čisto sam... kaj pa je narobe? sej boooooo ti dam jst svoje dobre volje in energije, kolkor hoces!!! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hvala vsem za spodbudo...zdej pa me puste na mir.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hvala vsem za spodbudo...zdej pa me puste na mir.... ne pa te ne bomo! zdej se morš smejat! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 x:Dx x:Dxa si zdej zadovoljna? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 x:Dx x:Dxa si zdej zadovoljna? ja Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 za nikamor Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 biu na masaži, hjooo, ka mi dejla A ti kr poka anejde ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 nea govori, genau priprava za vikend Drži ja, masaža vedno sejde... A je padla tud kaka masažica mal nižje...v stilu tajske masaže...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ne povem Vse jasno...kot beli špricer... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Več kot odlično..... Ampak, luna pa nosi ljudi danes.....kakšne imajo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 počutim se samemu sebi odvečno. za nobeno družbo nisem, noben hec, najraj bi bil kak mesec čisto sam...jaz pa vem, kako je to, ko si samemu sebi v breme. to ni nič čudnega, je čisto normalno. taka obdobja je dobro izkoristiti za kaj pametnega, ustvarjalnega. ne moreš biti vedno obkrožen z ljudmi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 zmedeno, pa še vedno zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 na fitnessu sem bil kot kaka cunja, za nobeno rabo, še za prah po tleh brisat ne...pa se kljub temu počutim malo bolje. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 bedno... sestra ma rojsn dan jst pa od daugcajta umiram Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ne več zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 fino fajn Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 V moji glavi... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Eno mičkeno me zebe, tko, d agrem pod tuš, pol pa jest, pol pa pičim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Danes pa sem kr nastrojen...provokator ...praktično se mi da obadat s kmeti (ni namenjeno LNF-ju) !Luna pač... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 O santi, a škorpija ven seka p.s.prej bi rekel kaka vodka od včeraj...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.