lia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>130 ur že Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 pa si ze sov na ksno pivce, dva..? al ta preizkusnja se pride.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 ja valda včeri sn bil komiran nena me more nič presenetit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>130 ur že ************************************************************ Moje počutje danes : odličnoooooooo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 po popoldanskem dremežu še bolj zahojen, kot pred njim...nikol več ne grem popoudne spat!Tale spanec slaba ideja Carnegiea, bljak Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 fajn.. čudovito.. utrujeno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 zelo pridno pa en mal utrujen hihi pogrešam eno lepotičko.... hja no dobr drgač na splošno, mal pa še zaspan Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ritoboleče Drgač pa vredi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Še kar vredi, samo ne vem kje moj mali "cucek" Riki. Ga grem iskat. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 zjeb..od vikenda..preveč vsega(spet)... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 kok je fajn bit skurjen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ritoboleče Drgač pa vredi. a zdaj boš pa celi dan jamrala kak te ritnca boli to je kr nisi razmigana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 leno. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 kr neki Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Loteva se me neka viroza..... :xx!: :xx!: :xx!: Torej, moje počutje je danes nikakvo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Neka viroza... :xx!: tud mene...pa prebava... :xx!: Bljak... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2005 Avtor Prijavi Deli 26. september 2005 kr vredu, pa pes me je zbudo, se zravn vlego pa začel mi smrčat v uho Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Jz sm mela pa takooooo lepe sanje, pol mi je pa budilka zvonila.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 že en tedn brez čika... počutje zadovoljivo... nekaj me začenja na kašl silit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 včeraj bla na badmintonu in mam mal musklfibra dons..drgač pa sm še kr v redu..je blo že bolš Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 uredu zlo u stiku s svojim notranjim jazom se počutm zdele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 jutr bo bolecina.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ne vem še...k pejnovrt, tečna, neki srednga al kul....se odločm, pa povem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ma jezn sm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.