santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 aha že štekam kva te daje... abstinenčna kriza - pa ne alkoholna Ko si prej omenjala Škorpija...pa to... Mislim, da bo tud ta...saj me je danes zjutraj domov pripeljala prijatljca..., ko je prišla v stanovanje...sem jo skor posilu... na njeno srečo se je končal sam pri ljubčkanju...pa božanju...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Opa, Santy , pa ti nisi kar tko... pol "prijatljica" sploh neve kaj je zamudila... gang bang... Ve ve...in to še kako, da ve !! moje sožalje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 naslednič nea šparaj z municijo Saj sem ji poslal sms, da naj pride k meni na kosilo... Pa se ni še oglasla...očitno še spi...me sanja...more pa to... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 šparaj se za noč delam do 6ih zjutraj ! Upam, da bo kjera za..., po žihtu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ... ja pa sej lahko mata maratonca... pa ja sam ti ljubavnik na duge staze...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 aha, sj zjutrj pištola perajt Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ... sam šprint, al kva... sam maraton tut kdaj sede - mučenje do nezavesti... Saj je bilo namenjeno v to smer...maraton pa to... itak mučenje, vedno ! Sam pol je štala, ker postane odvisna...pol pa sitnari vsak dan...še še še... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ... ja to je pa res jeba... pol bi mogu pa kr vsak dan uživat Sam ene res postajajo preveč posesivne...nikol dost...! p.s.Tako, da včasih se morem tud temu užitku odreč...seveda, dokler ne pade naslednja žrtva...anje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 umiram daugcajt, pa še comp mi skos crkuje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Ko si prej omenjala Škorpija...pa to... Mislim, da bo tud ta...saj me je danes zjutraj domov pripeljala prijatljca..., ko je prišla v stanovanje...sem jo skor posilu... na njeno srečo se je končal sam pri ljubčkanju...pa božanju...! Glej ti njega.....nevaren pa to..... :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Jaz sem pa danes , smo včeraj oz. danes malo predolgo žurali....Grem potem malo na rekreacijo, da se prebudim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 glava me boli :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Glej ti njega.....nevaren pa to..... :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: glava me boli :xx!:Komu praviš...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 čakam, čakam, čakam... - kdaj se bo na compu spet tema pokazala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 pravkar zbudila iz popoldanskega spanca Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Fajn..jem Toffifee! Pa zdej bom šla na eno drinko, sam, da s emi glava posuši! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Fajn..jem Toffifee! Pa zdej bom šla na eno drinko, sam, da s emi glava posuši! jaz pa pojedla milko tudi jaz si sušim lase, ker grem čez dve uri ven, mal zažurat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 kolk ste srečkoti s sladkarijami, jest pa ne upam, da mi ne bodo mozolji ven udaril po obrazu pa da pol ne bom eni punci všeč zato... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 kolk ste srečkoti s sladkarijami, jest pa ne upam, da mi ne bodo mozolji ven udaril po obrazu pa da pol ne bom eni punci všeč zato... sam kak košček čokolade pa še nikomur ni škodil. tak da, le daj si duška Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 moji koži vsak košček škoduje...sploh zato, ker se pol ne znam zadržat, da ne bi še par koščkov pojedu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 moji koži vsak košček škoduje...sploh zato, ker se pol ne znam zadržat, da ne bi še par koščkov pojedu vzdržnost Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Danes sem pa fajn delala v fitnesu, mi je ful pasalo......tak, da sem zdaj..... Ja, pasalo je, ni kaj.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 zmedeno Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Fajn..jem Toffifee! Pa zdej bom šla na eno drinko, sam, da s emi glava posuši! drinka gud čveka pa še bolš zmedeno pobožk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ma, zaenkrat se prav fajn počutim. kak hitro si posušim lase, zdaj ko sem se postrigla. ajd, mejte se fajn. grem na pijačko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 pobožk hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.