Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

aha že štekam kva te daje... abstinenčna kriza - pa ne alkoholna x:Dx x;)x

:inocent: Ko si prej omenjala Škorpija...pa to... :vragec: Mislim, da bo tud ta...saj me je danes zjutraj domov pripeljala prijatljca..., ko je prišla v stanovanje...sem jo skor posilu... :inocent: :vragec: x:Dx na njeno srečo se je končal sam pri ljubčkanju...pa božanju...! x:px x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Opa, Santy xflirtx, pa ti nisi kar tko... pol "prijatljica" sploh neve kaj je zamudila... gang bang...

Ve ve...in to še kako, da ve !! :vragec: x:Dx

moje sožalje x:Dx

x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

naslednič nea šparaj z municijo x:px

Saj sem ji poslal sms, da naj pride k meni na kosilo... x:px x:Dx Pa se ni še oglasla...očitno še spi...me sanja...more pa to... :vragec: x:Dx

... sam šprint, al kva... sam maraton tut kdaj sede - mučenje do nezavesti... :yumy:

Saj je bilo namenjeno v to smer...maraton pa to... x:Dx itak mučenje, vedno ! :vragec: x:Dx

Sam pol je štala, ker postane odvisna...pol pa sitnari vsak dan...še še še... x:Ix x:Dx

x:px x:px x:px

... ja to je pa res jeba... pol bi mogu pa kr vsak dan uživat x:Dx

x:px Sam ene res postajajo preveč posesivne...nikol dost...! x:px x:Dx

p.s.

Tako, da včasih se morem tud temu užitku odreč...seveda, dokler ne pade naslednja žrtva...anje :inocent: x:px x:Dx

:inocent: Ko si prej omenjala Škorpija...pa to... :vragec: Mislim, da bo tud ta...saj me je danes zjutraj domov pripeljala prijatljca..., ko je prišla v stanovanje...sem jo skor posilu... :inocent: :vragec: x:Dx na njeno srečo se je končal sam pri ljubčkanju...pa božanju...! x:px x:Dx

Glej ti njega.....nevaren pa to..... x:Dx :vragec: :inocent:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::

Jaz sem pa danes :sleeping: , smo včeraj oz. danes malo predolgo žurali....Grem potem malo na rekreacijo, da se prebudim..... x^x :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Glej ti njega.....nevaren pa to..... x:Dx :vragec: :inocent:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::

:vragec: x:Dx :inocent: x:px

glava me boli :xx!:

Komu praviš...! :o|o:

Fajn..jem Toffifee! :yumy: Pa zdej bom šla na eno drinko, sam, da s emi glava posuši! x:px

jaz pa pojedla milko x:Ix tudi jaz si sušim lase, ker grem čez dve uri ven, mal zažurat x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

kolk ste srečkoti s sladkarijami, jest pa ne upam, da mi ne bodo mozolji ven udaril po obrazu :sori: pa da pol ne bom eni punci všeč zato... x:Ix :ermm:

sam kak košček čokolade pa še nikomur ni škodil. tak da, le daj si duška x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...