seal 14. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2006 odlično Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 vročino imam in ena nosnica bila zaštopana, karma... Dianca še zmeraj je bilo bolje, bo pa tudi sedaj Mene pa prehlad daje, sem na slabem glasu in grlu...ni pa nič hujšega (še) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 no jest sem pa se kar zaspanko Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 zalostna Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Počutje v nulo...morda mi mal spanca primanjkuje...ampak vseeno the best ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 slabo... ta vikend je en sam hudič... upam da bi vsaj ju3 dobr ... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 sleepy... Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 kr neki živčna verjetn zato k že dooolg nism bla v nedeljo doma ... ampak delala na pošti ... in zdej ne vem, kaj naj počnem :xx!: pošta, pogrešam teeeee ja, ... res je, ornk se mi že meša Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Dve minute od tega sem dobil plastično flašo z liter vode v glavo... mislim, da sem kr utrujen in, da se bom počasi spravil v horizontalo ! Ne še no...mal kasneje... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 prav fajn se počutim svečke okoli mene, pa eterično olje sivke sam družba manjka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Mal zmedeno. Pa tehtam reči. Pa o......................................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 lase sem si ravnokar umila ... zdej pa ne morem it spat ker mam mokre in morm počakat, da se mi posušijo ... kaj naj počnem rabim družbo ah ja ... še dobr, da imam tale forum Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 lase sem si ravnokar umila ... zdej pa ne morem it spat ker mam mokre in morm počakat, da se mi posušijo ... kaj naj počnem rabim družbo ah ja ... še dobr, da imam tale forum Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 men se tud ne da spat, grem mal na zrak... bom pol lažje zaspal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Men pa se spi, sam kaj,ko se mi enostavno ne da it spat ! Saj bom spal, ko bom umrl ! Seal,buona pasegiata ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Men pa se spi, sam kaj,ko se mi enostavno ne da it spat ! Saj bom spal, ko bom umrl ! Ko sm js to, da se mi ne da it spat, rekla enmu kolegu, me je prou debelo pogledal in reku: A, da greš spat, se ti mora dat? Očitno nism osamljena s tem ''problemom''. Me veseli Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Ko sm js to, da se mi ne da it spat, rekla enmu kolegu, me je prou debelo pogledal in reku: A, da greš spat, se ti mora dat? Očitno nism osamljena s tem ''problemom''. Me veseli Saj zadnjič sem tud tamalemu 'svizec', pravil, da se mi ne da it spat...Pravi: morš bit pa hudo len ! Sam pa res...veliko krat se mi prav ne da it spat...pa ne vem zakaj !? Tanci: Join the Club Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Saj zadnjič sem tud tamalemu 'svizec', pravil, da se mi ne da it spat...Pravi: morš bit pa hudo len ! Sam pa res...veliko krat se mi prav ne da it spat...pa ne vem zakaj !? Tanci: Join the Club Js pa vem zakaj, zato k nimam nobenga, da bi šel z mano Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Js pa vem zakaj, zato k nimam nobenga, da bi šel z mano Možna ta teorija tud zame...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Možna ta teorija tud zame...!? To boš pa ti vedu Zame 100 % drži Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 No ja, še kr vredu. Lahko bi blo boljše. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 prazgodovinsko...ko da bi blo treba koga ročno fentat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 nenaspano ampak vseen dobre volje Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.