santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Spal do 13:30 In imam občutek, da se nisem še najbol naspal Počutje pa je bolj tako...skulirano Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Spal do 13:30 In imam občutek, da se nisem še najbol naspal Počutje pa je bolj tako...skulirano blagor enim Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 jest sm pa nekam zbegan pa spet nekoncentriran. ob študiju mi misli spet uhajajo...nekam...v 3 krasne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 blagor enim Kljub temu se morem spet spravit v normalen tempo življenja ! Če ne bom šel v ku*ac ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 jest sm pa nekam zbegan pa spet nekoncentriran. ob študiju mi misli spet uhajajo...nekam...v 3 krasne še dobr da v 3 krasne in ne v 3 bedne kakšne mam js dons Kljub temu se morem spet spravit v normalen tempo življenja ! a ti pomagam? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 a ti pomagam? Seveda lahko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Seveda lahko ! kje, kdaj in kako? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kje, kdaj in kako? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Danes je prav en tak dan za ga preživet doma v samotu (žal v samoti bolj težko...tastari so doma ). V glavi sem čist zmeden, nikakor ne morem balansirat koncentracije...kr neki ! :xx!: Razpoloženje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Zbudila sem se ful spočita, naredila vraga in pol v službi.....sem še skočila na hitro v fitnes, zdaj pa še mal doma poharam....pol pa pančkat. Skratka: super .....čeprav me TSH še vedno j... !!!!!!!! Ga bom že ukrotila, se ne dam kar tako..... Razpoloženje Jutri bo že bolje..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Jutri bo že bolje.... Itak, da bo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 čudno, amapk vseeno dobro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 V redu, sam mal me zebe... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Zaspano in zmedeno Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Zaspano in zmedeno Do pol osmih živčno, nato veselo, ko se izvedel da je moj zobar zbolel. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 nedoločljivo. vsega po malem, pa nobeno občutje ne prevladuje. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 delovno grem generalno čistit svojo sobo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Na obali dežuje ! Počutje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 počutje ... hmmm ... skoraj super mogoče mal zaspana, ker me je zjutri klicu direktor in reku, da me rabijo in če bi lahko TAKOJ pršla delat, še zbrihtat se nism mela cajta Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Men se je tud začelo spat...kr neki Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 niso moji dnevi :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 niso moji dnevi :xx!:Komu praviš ! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Komu praviš ! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:a tebe tud kej jebe?! Kaj zdej nisi sel na Roglo al kaj?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 delovno grem generalno čistit svojo sobo dej prid še men hmmmm počutje za.... uživat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.